hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 92 سلام به تمام دوستان عزیز من 2 تا مشکل تو صفحه اینترو سایت دارم اولین مشکل اینه که قسمت ورود به سایت کنارش ی دایره مشکی هستش میخواستم برداشته بشه دومین مشکل اینه که میخواستم کل صفحه عکس بالایی باشه یعنی عکس زیرش مشخص نباشه http://alamdarbabol.ir اینم آدرس سایت ممنون میشم راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام برای مشکل اول کافیه در انتهای css مربوط به صفحه اینترو کد زیر رو اضافه کنید div#inter-to-site div.moduletable ul.menu li { list-style: none; margin: 0 -40px 0 0;} برای مشکل دوم میتونید دو تا کار رو انجام بدید . یکی اینکه ، توی دایو با آی دی mian-intero بکگراندهای تکه تکه شده را پیدا کنید بعد اونها بصورت یک عکس واحد تبدیل کنید و به اندازه موردنظرتون تغییر بدید که همه اینکارها رو باید با فتوشاپ انجام بدید و بعد برای همین دایو بکگراند جدید رو معرفی کنید و استایل دهی کنید راه دوم که کمی ساده تر هم هست اینه که در خط 32 مسیر intero/style_002.css که تگ body قرار دارد خاصیت بکگراند را تغییر بدید و رنگ یا تصویر دیگری جایگزین کنید یعنی برای تصویر زیرین یک جایگزین معرفی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 92 مشکل اولم حل شد واقعا ممنونم اما برای مشکل دوم چطور میشه تصویر بالایی رو جایگزین تصویر زیرین کنم؟ ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام من که توضیحات رو در پست قبلی گفتم . دیگه بیشتر از این هم توضیح خاصی نداره عرض کردم خدمتتون شما تصویری که در سطح بالایی قرار گرفته یک عکس واحد یا یک تکه نیست بلکه مثل یه حالت پازل مانند هستش و تکه تکه شده شما میتونید با استفاده از فایرباگ تصاویرشون رو پیدا کنید بعد در فتوشاپ اونها رو در کنار یکدیگر قرار بدید و بصورت یک تصویر یکپارچه ذخیره کنید بعد میتونید تو همون فتوشاپ تغیییر سایز بدید و تصویر نهایی رو در صفحه اینتروتون استفاده کنید . میتونید به جای بکگراندی که در تگ بادی تعریف شده ، تصویر جدید رو معرفی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر