fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان به دنیال سیستم پرسش و پاسخ هستم سیستمی که کاربران مهمان بتوانند به راحتی نظرات خود را ارسال کنند این نظرات با تایید مدیر باید منتشر بشود !!! و بعد من در سایت یک کاربر دارم که می خواهم مسئول این قسمت باشد من می خواهم کاربر از همان قسمت سایت بتواند به نظرات کاربران دسترسی داشته باشد یعنی تو قسمت ادمین سایت نیاد در همان قسمت سایت نظرات را ببیند هر کدام را خواست تایید کند و بعد از تایید در سایت نشان داده شود و بتواند به نظرات پاسخ بدهد و کاربران هم بتوانند به یک نحوی به سوالات پاسخ داده شده دسترسی داشته باشند 1 واکنش ها : yas نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما easydiscuss و جی کامنت بهترین گزینه ها می تونند باشند 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 من الان easydiscuss دارم کاربر سوال می پرسد اما می خواهم وقتی ارسال را زد در سایت منشتر نشود !!! از طرفی مدیر بتواند از داخل سایت پیام های ارسال کاربران را ببیند هر کدام را خواست تایید کند و به هر کدام خواست جواب بدهد ایا easydiscuss و یا جی کامنت جوابگو هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما جی کامنت دقیقن همین امکان را دارد 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 سلام من نصب کردم اما چطوری مدیر از تو سایت می تونه نظرات را ببینه و مدیریتش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درو بر شما در قسمت تنظیمات و سطح دسترسی گزینه ای وجود دارد به نام منتشر شدن خودکار که به سطح کاربری که ساخته شده اجازه می دهد بعد از ارسال نظر به طور خودکار نمایش داده شود. می تونید برای تمام گروه های کاربری سطح دسترسی جدایی تعریف کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 این کار را کردم اما مشکل من اینجاست مس خواهم مدیر من بتواند از طریق خود سایت نظرات را ببیند و بتواند از همانجا منتشر کند و پاسخ دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) این کار را کردم اما مشکل من اینجاست مس خواهم مدیر من بتواند از طریق خود سایت نظرات را ببیند و بتواند از همانجا منتشر کند و پاسخ دهد سلام دوست عزيزمنظور شما از قسمت كاربري سايت است؟ از قسمت مديريت سايت به راحتي مدير شما مي تواند اين كار را انجام دهد و براي ورود مدير به سرپرستي سايت مي توانيد محدوديت اعمال كنيد ویرایش شده آذر 92 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 من منظورم از قسمت خود سایت است یعنی من یک ماژول ورود به سایت قرار می دهم بعد مدیر وارد می شود و مدیریت نظرات می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) از كاربري سايت ممكن نسيت ویرایش شده آذر 92 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر