sm4rt 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام.من افزونه sh404sef رو به همراه افزونه نظرات کامنتو نصب کرده ام.حال مشکل من ابن است که هنگام فعال سازی افزونه sh404sef دیگر افزونه نظرات کار نمی کند !!!!من این مشکل را نیز با افزونه جی کامنت نیز داشتم که برای همین اومدم از کامنتو استفاده کنم که باز به مشکل برخوردم.لطفا اساتید کمک کنن و بگه که من چه طوری باید تداخل این دو افزونه را حل کنم.... ویرایش شده آذر 92 توسط sm4rt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما از acesef استفاده کنید از همه لحاظ بهتره 1 واکنش ها : sm4rt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm4rt 1 ارسال شده در آذر 92 سلام متشکرم از راهنمایی شما. ایا سایت جومینا نیز از این افزونه استفاده میکند ؟؟ میشه لطفا مرا راهنمایی کنید و بگویید که سایت جومینا از چه افزونه سئو ای استفاده میکند ؟؟ چون در سایت جومینا از افزونه کامنتو استفاده شده این سوال رو می پرسم. متشکرم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر