salimjoom 0 ارسال شده در آذر 92 باسلام خدمت دوستان فروشگاه ساز virtumart و joomshopping را نتوانستم در جوملا 2.5.16 نصب کنم. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید متن خطا را در این اینجا قرار بدید. 1 واکنش ها : tanfaraz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanfaraz 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید متن خطا را در این اینجا قرار بدید. Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 18 ----------------------------------------------------------------------------------------------- سلام من joominshoping رو الان نصب کردم، بعد از نصب ارور داد که در قسمت نصب مدیریت مشکل دارد و زمان ورود به قسمت مدیریت پلاگین ، مواجه شدم با سیل عظیم ارور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimjoom 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید متن خطا را در این اینجا قرار بدید. باسلام.بعد از نصب ارور داد که در قسمت نصب مدیریت مشکل دارد و زمان ورود به قسمت مدیریت پلاگین ، مواجه شدم با سیل عظیم ارور...خطاهاش زیاده... درضمن نسخه جوملای من 2.5.16 ----------------------------------------------------------------------------------------------- در زمان نصب virtuemart_j2_5_perisian_joomina خطای "آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد" نمایش داده می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 در زمان نصب virtuemart_j2_5_perisian_joomina خطای "آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد" نمایش داده می شود. درود بر شما از طریق نصب از پوشه اقدام کنید آموزشش تو نت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimjoom 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما از طریق نصب از پوشه اقدام کنید آموزشش تو نت هست سلام باتشکر از راهنمایی شما از طریق نصب از پوشه برنامه را نصب کردم.این دفعه کامپوننت نصب شد ولی متاسفانه صفحه پراز خطا می باشد.اگرامکان دارد تصویر صفحه را برایتان ارسال می کنم.تصویر در پیوست موجود هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مطمئن هستید ویرچومارت با جوملای شما هماهنگ است. یعنی برای جوملا 2.5 است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimjoom 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مطمئن هستید ویرچومارت با جوملای شما هماهنگ است. یعنی برای جوملا 2.5 است؟ باسلام و احترام بله.این همان نسخه virtumart است که در سایت جومینا مناسب با جوملا 2.5 ارائه شده. ----------------------------------------------------------------------------------------------- درصورت امکان لینک دانلود کامپوننت virtumart سازگار با جوملا 2.5.16 را برام قرار بدید.ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 دوست عزیز نمایش خطا ها رو از xamp غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimjoom 0 ارسال شده در آذر 92 باسلام و درود از راهنمایی شما متشکرم.مشکل رفع گردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در دی 92 نحوه غیر فعال کردن خطاها در زمپ به چه صورت انجام میشه؟ منم همین مشکل را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام قبلا بحث شده بود و کافی بود سرچ کنید تا زودتر به جواب برسید. اگه کار دولوپری و برنامه نویسی نمکنید یک بار برای همیشه با تنظیم پارامترهای زیر ارورها رو غیره فعال کنید. برید داخل دارکتوری phpو فایل php.ini ;Error display display_startup_errors = Off display_errors = Off html_errors = Off یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر