میرحسن 6 ارسال شده در آذر 92 عرض سلام و ادب توی سایتم چطور میتونم رنگ نوشته های منوی اصلیم رو از آبی به سفید تغییر بدم؟ ضمنا زیرمجموعه ها رو که فعال میکنم حالت کشابی منوها فعال نمیشه ارادتمندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 شما با نصب firebug در فایرفاکس میتونید به کدهای قالبتون دسترسی پیدا کنید کلاس بخش دلخواه رو که پیدا کردید میتونید تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در آذر 92 من از قالب اردیبهشت دارم استفاده میکنم دقیقا سوالم همینه که کدوم کد رو باید تغییر بدم؟ وگرنه که دسترسی به کدها از طرق مختلف قابل دسترسی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما برای راحتی کار دوستان ادرس قرار بدید کدها برسی شود 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میرحسن 6 ارسال شده در آذر 92 عرض ادب اصلا حواسم نبود آدرس نگذاشتم www.dpoxin.ir ارادتمندم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما در فایل template.css به ادرس زیر خط 159 کد زیر قرار دارد http://www.dpoxin.ir/templates/ordibehesht/css/template.css #mw_menu ul li a { color: #287CDB; } می توانید جای #287CDB کد #FFFFFF را قرار بدید 1 واکنش ها : میرحسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر