topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان لطفا این یکی پستمو جواب بدین متاسفانه خیلی از پست های من یا اصلا جواب داده نمیشه یا به نتیجه نمیرسه ممنون میشم اگه اساتید یه نظری بدن من میخوام تو سایتم پشتیبانی بذارم با مشخصات زیر 1- پشتیبانی آنلاین یاهو - جیمیل - اسکایپ با آیکنی زیبا 2- پشتیبانی آنلاین زیبا ، سبک و عالی مثل zopim که مثلا نشون میده 20 نفر الان تو سایت آنلاینن ولی بشه باهاش مثلا 2تا یوزر ایجاد کرد برای 2 پشتیبان 3- ارسال تیکت با ارائه شماره پیگیری ، البته اگه طرف عضو سایت بود و وارد پنلش بود من متوجه بشم که فلان کاربر بوده و پاسخش علاوه بر ارسال به ایمیلش به پنلشم برود یه چیزی مثل هاستینگ ها حالا تمام موارد فوق لازم نیست یکی باشه یه چیز دیگه هم لازم دارم که ربطی به این نداره سایت معتبری که بشه مثلا سایتمو توش عضو کنم بعد آمار بازدید رو بصورت دقیق بهم بده متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام خب دوست من خیلی از شرکت ها از همین zopim استفاده میکنن، الان شما خودت سوال کردی خودت هم جواب دادی دیگه اگر بخوای یه چیز اختصاصی برات نوشته بشه بحثش جداست ولی اگه چیزی با همین امکاناتی که گفتی میخوای حتما باید از یه سایت تجاری مثل نمونه ای که گفتی استفاده کنی برای آمار سایت هم یه سرچ ساده تو نت بزنی میبینی کدوما بهتر عمل میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 سلام خب دوست من خیلی از شرکت ها از همین zopim استفاده میکنن، الان شما خودت سوال کردی خودت هم جواب دادی دیگه اگر بخوای یه چیز اختصاصی برات نوشته بشه بحثش جداست ولی اگه چیزی با همین امکاناتی که گفتی میخوای حتما باید از یه سایت تجاری مثل نمونه ای که گفتی استفاده کنی برای آمار سایت هم یه سرچ ساده تو نت بزنی میبینی کدوما بهتر عمل میکنن عجب دوست عزیز این برای چند اکانته شدن پولی میشه من رایگان میخوام خودم که پرسش و پاسخ راه ننداختم برای آمار هم سرچ بله اونکه واسه هرچیزی هست خواستم اگه دوستان تجربه و آشنایی بیشتر دارن معرفی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام تعجب نداره دوست من، از روی تجربه و اطلاعاتی که داشتیم گفتیم با این امکانات رایگان پیدا نمیکنید، یعنی فعلا که وجود نداره موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arameshzadeh 0 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من نیاز به ماژول پشتیبانی آنلاین (چت آنلاین ) فارسی دارم؟؟؟؟ بهم معرفی میکنید؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما به تالار جومینا خوش اومدید برای هر یک سوال یا درخواست جدید باید در تاپیک جداگانه ای درخواست یا سوال بشه جزو قوانین تالار هست اینجا بگردید هر کدام که به کارتون اومد دانلود کنید http://extensions.joomla.org/extensions/communication/online-status نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر