چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سلام من یک اسلاید شو میخوام به همین شکل که دراین سایت هست بااین تفاوت که باکیلیک روی تصاویر لینک شه به انجایی که من میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 سایت رو معرفی نکردید دوست عزیز !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سایت رو معرفی نکردید دوست عزیز !!! سلام ببخشید isfahanbuy.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) میتونید از widget kit استفاده کنید: دمو تو قسمت Slider Example 2 http://www.yootheme.com/widgetkit/examples/gallery ویرایش شده آذر 92 توسط farzanee 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سلام این به قالب من میخوره ونیازبه فارسی شدن نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 بله می تونید.. مشکلی نیست...فقط باید دانلود رایگانش پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام این widget kitدرنسخه رایگانش فقط یک گذینه داره که اینSlider Example 2 نیست ونمایش جور دیگریه ویرایش شده آذر 92 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 نسخه لایت یا همون رایگانش امکانات محدود داره.نسخه کاملش و من دارم اگه میخوای پیام بده که لینک بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 نسخه لایت یا همون رایگانش امکانات محدود داره.نسخه کاملش و من دارم اگه میخوای پیام بده که لینک بدم سلام اگه داری بده دست دردنکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر