topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان افزونه منو سازی میخوام که بتونم باهاش منویی مشابه منو بالایی و ثابت این سایت برای خودم بسازم ممنون میشم اگه پاسخ منو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 92 با سلام وقت بخیر دوست عزیز برای داشت همچین منوی نیازی به افزونه های مختلف نیست کافی برای موقعیت منوی خودتون کلاس تعریف کنید و اطلاعات سی اس اس مربوط به همین منو را به همون کلاس اضافه کنید و به قالب سایتتان اضافه کنید یکم دانش سی اس اس می تونید مشکل خودتان را حل کنید و بهترین از اینها را درست کنید موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 آخه من سی اس اس بلد نیستم میشه یکی کمک کنه بهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 92 وقت بخیر کدام یک از منوهای این وب سایت را می خواهید آبی رنگ یا قرمز ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 آبیه میخوام مثل همون باشه یه گوشه سررچ بخوره کنارش تاریخ اینطرفشم گزینه های منو بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 92 وقت بخیر دوست عزیز این چیزی که که شما می خواهید نیاز به تعریف کردن سه موقعیت در بالای سایت خودتون هست برای این کار باید بدانید سایت شما از دایو تشکیل شده یا از تیبل که نسبت به همان مدل قالب خودتون را در بیارید در کل نیاز دانش سی اس اس و اچ تی ام ال است که اگر نمی توانید انجام دهید قالب خودتان را آپلود تا بنده این موقعیت ها و همچنین تنظیمات جستجو و تاریخ را برای قالبتان انجام دهم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 متاسفانه خودم بلد نیستم کل فایل رو بک آپ بگیرم و براتون آپ کنم یا قسمت خاصیشو؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 92 وقت بخیر فقط فایل قالبتون را ارسال نماید پوشه ای که در تمپلت جوملا استفاده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 اینم لینک قالب خدمت شما https://topmihan.ir:2083/download?skipencode=1&file=%2fhome%2fitopmih8%2fpublic_html%2ftemplates%2frt_stratos.zip ممنونم از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 92 وقت بخیر دوست عزیز قالب شما قالب ساخت rockettheme می باشد و نیاز به فریم ورک خودش هست و تغییرات در همچین قالب هایی بسیار وقت گیر هست اگریک قالب جدید با پوزیشن های مورد علاقه خود طراحی کنید سریعتر به نتیجه میرسید تا تغییرات در این قالب موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 بله دوست من در حال حاظر دارم از این قالب با فریمورکش بهره میبرم و فعلا توانایی طراحی و برنامه نویسی قالب رو ندارم اگه براتون مقدروه که خب همین قالب رو برای منو مورد نظر اصلاح کنید وگرنه ممنون میشم اگه یه منوساز مشابه معرفی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما با تشکر از آقا امین ، دموی وب سایتتون رو بذارید تا بتونم بهتر راهنماییتون بکنم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 این آدرس سایت منه http://topmihan.ir/ اینم آدرس سایتی که از منو بالایی اون ( آبی رنگه ) خوشم اومده http://pnuna.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما این منو خیلی منوی ساده ای هست و با یک جستجو در وب سایت افزونه های جهانی ، میتونید یک منوی مناسب پیدا کنید. درباره اون باکس جستجو هم بهتون بگم که خوشون طراحی کردن و یا کل منو از قبل به همراه اون افزونه طراحی شده و یا این باکس جستجو به منو اضافه شده و چنین چیزی در بین افزونه های منو وجود نداره و یا حد اقل من ندیدم. چون درباره افزونه های منو خیلی بررسی کردم و چنین چیزی ندیدم !!! از طرفی منوی بالایی شما واقعا منوی زیبایی هستش ، من نمی دونم چرا می خواید دو تا منو داشته باشید؟؟؟ و فقط اگه یه مقدار روی فونت وب سایتتون کار بکنید مشکل حل میشه. موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما این منو خیلی منوی ساده ای هست و با یک جستجو در وب سایت افزونه های جهانی ، میتونید یک منوی مناسب پیدا کنید. درباره اون باکس جستجو هم بهتون بگم که خوشون طراحی کردن و یا کل منو از قبل به همراه اون افزونه طراحی شده و یا این باکس جستجو به منو اضافه شده و چنین چیزی در بین افزونه های منو وجود نداره و یا حد اقل من ندیدم. چون درباره افزونه های منو خیلی بررسی کردم و چنین چیزی ندیدم !!! از طرفی منوی بالایی شما واقعا منوی زیبایی هستش ، من نمی دونم چرا می خواید دو تا منو داشته باشید؟؟؟ و فقط اگه یه مقدار روی فونت وب سایتتون کار بکنید مشکل حل میشه. موفق باشید یا حق با تشکر از شما دوست عزیز اول اینکه من دوست دارم یه منو ثابت به همین شکل در سایت نمونه هستش داشته باشم تا وقتی اسکرول پایین میاد اون منو ثابت باشه سرجاش و بعداینکه وقتی منو ثابت بیادش بین این 2 منو موقعیت هایی قرار میدم برای معرفی پکیج ها تو سایت جوملا جهانی یکم گشتم ولی نتونستم چیزی به این شکل پیدا کنم ، منو جستجوش مهم نیستش حالا فقط اگه بتونید این افزونه ها رو بهم لینک بدین ممنون میشم ، البته با سایت راست چین مشکل نداشته باشن 1- منویی به همون شکل یا شیک تر 2- افزونه سرچ باز هم همون شکل یعنی ظریف و شیک در مورد فونت هم تو فکرشم که تغییراتی رو بدم باز هم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر