sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام به یه دونه اسکریپت به سبک موتورهای جست و جو نیاز دارم که بتونم یکی دوتا سایت رو بهش بدم و وقتی یک چیزی سرچ میکنیم داخل اون سایتها بگرده و نتیجه رو گذارش بده... (موتور جست و جوی اختصاصی گوگل رو قبلا دیدم اما میخوام بدون تبلیغ و برای استفاده محدود استفاده کنم...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 ببينيد اين به كارتون ميخوره! يك اسكريپت متن باز و رايگان است. http://www.sphider.eu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 ممنون این اسکریپت رو روی لوکال امتحان کردم ولی با زبان فارسی مشکل داره...(موقع ایندکس کردن یکسایت مثالی که دادم متوجه شدم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 با جستجو ميتوانيد اسكريپت هاي زيادي در اين مورد بيابيد! حتي ميتوانيد پارسي جستجو كنيد چون سايت هاي بسياري در ايران در كار معرفي اسكرپت هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر