حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 سلام آقا میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم یک تابلو اعلانات مثل انجمن شما داشته باشم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 اگر در انجمن کمی سرچ کنید اسم تپ ساز ها رو کاملا به هدف خود می رسید می توانید تابلو های اعلانات زیبا و آزاکس رو در سایت خود داشته باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا من چیزی پیدا نکردم:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در بهمن 89 آقا من چیزی پیدا نکردم:1: دوست عزیز معلومه درست جستجو نکردین http://forum.joomina.ir/thread-1863.html?highlight=%D8%AA%D8%A8+%D8%B3%D8%A7%D8%B2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 مرسی :thankyou: این کامپوننت روی mybb نصب میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز نه روی مای بی بی نصب نمیشه ... این جا فروم جوملاست ! :shy: برای مای بی بی هم پلاگن اینچنینی وجود نداره اینو با کد ایجاد کردم .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 من فقط یه سوال پرسیدم که میشه راهنمایی کنید چطوزی مثل اعلانات انجمن شما درست کنم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز اگه دقت کنید عرض کردم باد کد نویسی میتونید اینکارو انجام بدید ....{ java ,css, php } توضیح ش زیاده و ار بحث ما خارج ... میتونید او گوگل سرچ کنید ساخت تب ( یا ساخت تب با جاوا ...} یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر