nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 سلام. آيا پلاگين اتصال ويرچومارت به بانك ملت مشكل داره؟ بعد از تاييد سفارش مي نويسه در حال اتصال به بانك اما هيچ اتفاقي نميفته!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 يعني واقعا هيچ كس نيست كه بتونه مشكل اين پلاگين رو حل كنه؟ مديران انجمن يه فكري بكنند جندتا تايپيك با اين مشكل ايجاد شده و به نتيجه نرسيده، اينجام كه هيچي! از آقاي تهراني كه اين پلاگين رو نوشتن خواهش مي كنم مشكلش رو حل كنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 92 سلام برادر شما پست های دیگه را نمیخونید انتظار دارید دیگران پست ها را برای شما بخوانند بیان به شما بگن . به هر حال 1- وقتی در صفحه میمونه یعنی ip شما را بانک درست ست نکرده 2- آدرس های ورود به بانک ملت تعییر نموده فایل پلاگین را باز کنید و آدرس های جدید را از به پرداخت بگیرید در پلاگین وارد نمایید 1 واکنش ها : علی موذنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 سلام برادر شما پست های دیگه را نمیخونید انتظار دارید دیگران پست ها را برای شما بخوانند بیان به شما بگن . به هر حال 1- وقتی در صفحه میمونه یعنی ip شما را بانک درست ست نکرده 2- آدرس های ورود به بانک ملت تعییر نموده فایل پلاگین را باز کنید و آدرس های جدید را از به پرداخت بگیرید در پلاگین وارد نمایید اگر من پست هاي ديگه رو نخونده بودم چطوري ميدونستم كه چند تايپيك با اين مشكل وجود داره؟ ممنون از پاسختون به هر حال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 92 به بانک ربط نداره من هاست رو تغییر دادم و از هاست داخلی استفاده کردم مشکل حل شد منم همین مشکل رو داشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر