esitala 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من با ارتباط ایمیلم با سایت مشکل دارم ،ایمیلم رو هاست ساختم. خواهش میکنم از اساتید کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام لطفا مشکلتون رو واضح تر بفرمائید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esitala 0 ارسال شده در بهمن 89 من تنظیمات smtp رو تو سایتم انجام دادم.در صفحه تماس ایمیل فرستاده میشه اما من نمیتونم از قسمت خواندن پیغامها در کنترل پنل مدیریت، نامه ها رو بخونم.؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام نامه هایی که از طریق تماس با ما برای شما ارسال می شه به ایمیلتون که برای فرم تماستون تعیین کردید منتقل می شن و باید وارد اکانت همون ایمیلتون بشید و از اونجا بخونیدشون... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esitala 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من ایمیلی رو که تو هاست ساختم رو تو تنظیمات پیکربندی سایتم قرار دادم،خوب نباید به جای اینکه از هاستم ایمیلامو چک کنم از داخل سایتم اونارو پیگیری کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام نه دوست عزیز برای چک کردن ایمیلهاتون باید به اکانت ایمیلتون بروید و ... برای ورود به اکانت ایمیلتون هم نیاز نیست ابتدا وارد هاست بشید و به webmail بروید! بعنوان مثال برای ورود به اکانت ایمیلی که در هاست ایجاد کردید از مسیر زیر وارد شوید www.mysite.com/webmail بعد یوزرتون می شه نام ایمیلتون بصورت کامل و پسورد هم که پسوردی که برای اکانت ایمیلتون تعیین کردید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 89 ببخشيد يه سوال پيش اومده واسم.اين پيام هايي رو كه كاربران ميفرستن كجا ميره؟چند روز پيش اين سوالو مطرح كردم ولي جواب نگرفتم.چطور ميشه اون آدرسو عوض كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز به ایمیل شما فرستاده میشه به ایمیل مدیریت سایت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر