mortaza_max 57 ارسال شده در آذر 92 با سلام . همانطور که از تیتر پیداست به کامپوننت joomd نسخه فارسی و راستچین شده نیاز دارم. نسخه انگلیسی رو دارم و فایل زبانش رو هم دارم برا فارسی ولی راستچین نیست. اگه کسی راستچینشو داره لطفا دریغ نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما این کامپوننت نسخه آلفا هست *** This is Alpha Version - So please be lenient while writing reviews. *** *** Bugs, if any encountered, should be reported to the developers. *** *** Please note that we shall provide support on a voluntary basis while JoomD is in Alpha stage. *** *** Dedicated support shall be available once JoomD reaches Beta stage. *** *** Dedicated support is, however, provided for Commercial JoomD plugins. *** با این حال افرونه و ترجمش را برای من بفرستید راست چین بشه 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) بفرمایید: کامپوننت جومد نسخه نهایی ویرایش شده آذر 92 توسط محمدحسین میری لطف کنید در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر