nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان عزيز، يك مشكل خيلي عجيب دارم، قيمت ها در قسمت تعريف محصولات در مديريت به اين صورت وارد مي شود كه مثلا يك ميليون ريال(100هزار تومان) به اين شكل هست كه (1000000.00000) وقتي يك كاربر عادي وارد سايت ميشه قيمت رو صحيح ميبينه يعني به صورت (1000000 ريال) اما اگر وارد حساب كاربري خود شود قيمت را با 2 صفر بيشتر در انتها مشاهده مي كنه. كسي ميدونه مشكل چيه؟ هزينه ي برطرف كردن مشكل هم پرداخت ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 92 آقا واسه من هم توی سبد خرید قیمت اضافه نمیشه یعنی صفر میمونه (کسی هم نتونست مشکل رو حل کنه) و در ضمن بعد از خرید پیغام میده که در حال اتصال به بانک ملت اما هیچ اتفاقی نمیوفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 اين مشكلات به خاطر ناسازگاري هاي قالب ايجاد ميشه. من ميخوام بدونم كسي نميدونه چه كد پي اچ پي باعث ميشه اين اتفاق بيفته كه من دنبالش بگردم و تغييرش بدم؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام يك مشكل خيلي عجيب دارم، قيمت ها در قسمت تعريف محصولات در مديريت به اين صورت وارد مي شود كه مثلا يك ميليون ريال(100هزار تومان) به اين شكل هست كه (1000000.00000) وقتي يك كاربر عادي وارد سايت ... مطمئنا برای این موارد ویرچومارت تنظیماتی قرار داده، چیزی پیدا نکردین؟ برای تغییرات باید به view مورد نظر در کدها مراجعه کنید 1 واکنش ها : nbastreet نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 سلام مطمئنا برای این موارد ویرچومارت تنظیماتی قرار داده، چیزی پیدا نکردین؟ برای تغییرات باید به view مورد نظر در کدها مراجعه کنید توي تنظيمات كه چيزي نبود چون رو قالب هاي ديگه اين مشكل رو ندارم. فقط هم مربوط به ريال هست وگرنه دلار مشكلي نداره. به پي اچ پي آشنايي ندارم. ميشه شما زحمتش رو بكشين من هزينه اش رو تقديمتون كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام خب اگر دلار مشکلی نداره و ریال اینطوریه یعنی مشکل از تنظیمات واحد پولیتون هست اونجایی که شما واحد پول ریال رو تعریف کردید باید توی فیلد اعشار ، عدد صفر رو وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر