nasimesaba101 4 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من سعی کردم که کلما کلیدی سایت برای جستجوگرها و آنالیزورها رو از قسمت تنظیات کلی سایت تغییر بدم؛ اما الان بعد گذشت مدتها هنوز همان کلمات اولیه بسته نصبی در آنالیزورها نمایش داده میشه که باعث افت رتبه هم شده. کلمات کلیدی پیشفرض هم همینا هستن: Description: News site template Joomla 2.5 for newspaperKeywords: news site template Joomla 2.5, Joomla 2.5 template, template news news 2.5 joomla, articles, newspaper قالبم هم قالب تی لاین 4 هستش. دوستان بی زحمت راهنمایی کنن این پارامترها رو دقیقا کجا میتونم تغییر بدم تا در آنالیزورها، کلمات دلخواه من به نمایش دربیاد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از افزونه های سئو مثل acesef استفاده کنید و کلمات کلیدی و توضیحات هم بستگی به محبوبیت شما نزد گوگل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از افزونه های سئو مثل acesef استفاده کنید و کلمات کلیدی و توضیحات هم بستگی به محبوبیت شما نزد گوگل داره. سلام استاد. منظورم این کلماتیه که آنالیزورها نشون دادن و من هم ذکر کردم...آنالیزور این کلمات رو از کجای قالب میخونه تا من برم عوضشون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما از همان تنظیمات کلی می خواند. شما در منوها هم بگردید که متا ها انجا ایجاد نشده باشند. ادرس سایت خود را هم بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در آذر 92 درود استاد. منوها رو گشتم نبود. rpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر