pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 من پکیج کامل tf reviver رو دانلود کردم و کامل و بدون مشکل نصب میشه ولی سایت رو سفید نمایش میده پلاگین هاشو چک کردم t3 و افزونه های دیگش فعال هست مشکل از کجا میتونه باشه ؟ جوملا 2.5.6 localhost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 http://www.rtl-theme.com/theme-demo/1423/ 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 مرسی دوست عزیز . میخواستم ببینم مشکل چی هست ؟ و چطوری میشه برطرفش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 مرسی دوست عزیز . میخواستم ببینم مشکل چی هست ؟ و چطوری میشه برطرفش کرد خوب دوست من يا بسته اي كه دانلود كردي مشكل داره يا اينكه درست نصب نشده! در ضمن تا اونجا كه من ميدونم اين قالب نسخه php 5.3 نياز داره. مطمئن شو اين نسخه رو داري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 دوستان منم اومدم این پکیج رو نصب کردم جالبه کنترل پنل بدون مشکل باز میشه ولی موقع باز شدن سایت خطای زیر نمایش داده میشه Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. مشکل از چیه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 دوستان منم اومدم این پکیج رو نصب کردم جالبه کنترل پنل بدون مشکل باز میشه ولی موقع باز شدن سایت خطای زیر نمایش داده میشه Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. مشکل از چیه؟؟؟؟ من فكر كنم بسته اي كه دانلود كردين مشكل داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 آخه پنل کاربریش راحت باز میشه و باهاش کار میکنم سایت باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 توي تنظيمات نگاه كن ببين mod_rewirte فعال نباشه! اين يكي از دليل هاش ميتونه باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 والا دوستان من همه چیرو چک کردم به نظرم مشکلی نیست فقط نمیدونم چرا باز نمیشه لینک دانلود فایل رو میذارم ممنون میشم اگه تست کنید و علت رو به من بگید چیه متشکرم اینم لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 دوستان مشکل من بعداز نصب مجدد برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر