hendoone 5 ارسال شده در بهمن 89 salam.man sitamo dakhele localhost tarahi kardam badesh ba ftp upload kardamesh database un ro ham import kardam va tanzimate " configuration.php" ro ham anja, dadam vali bazam error payini ro mide Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL lotfan komakam konid.mamnun:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 کاربر محترم لطفاً قوانین سایت را مطالعه نماید از اسم کاربری درست استفاده نمایدد. سوالات خود را به زبان فارسی تایپ کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در بهمن 89 سلام،من سایتم رو داخل لوکال هاست طراحی کردم بعد اونو داخل هاستم آپلود کردم ولی خطای زیر رو میده ، تمامی تنظیماتشم رو در configuration.php وارد کردم.این خطایی هست که میده . Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL نمیدونم واسه چی به بانک وصل نمیشه.لطفا کمک کنید.اینم سایتم www.hendoone.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 مشخصات بانك اطلاعاتي رو درست وارد نكرديد! نام و يوزر ديتابيس در هاست داراي پيشوند هستند آيا آنها را هم وارد كرديد! مثال: يوزر: joomina_username ديتابيس: joomina_Database نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در بهمن 89 همه رو وارد کردم ولی درست نمیشه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید پیرو راهنمایی های رضا عزیز چنانچه اطلاعات دیتابیس رو در فایل configuration.php درست ست کرده بودید و مشکل همچنان پابرجا بود در این خصوص با ادمین سرورتون تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 بعد از تكميل سايت در لوكال و بعد از انتقال تمامي فايل ها به هاست شما بايد از ديتابيس سايتي كه در لوكال است خروجي بگيريد و در ديتابيس سايت اصلي ايمپورت كنيد و سپس مشخصات ديتابيس هم در فايل كانفيگوريشن وارد كنيد! اگر اين مراحل را درست انجام داده ايد نبايد مشكلي وجود داشته باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorkhabi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام سایت بنده هم همین پیغام رو میده : Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL مشکل از اونجا شروع شد که خواستم ماژول date رو ادیت کنم با ادیتور آنلاین ace_ftp فک کنم ، ادیت کردم فایل موقع ذخیره به هم ریخت ، بعد رفتم تو مدیریت افزونه ها حذفش کردم اما وقتی خواستم دوباره ماژول ادیت شده رو نصب کنم پیغام میداد که این پوشه date توسط یه جا دیگه مشغوله به پیشنهاد یکی از دوستان که همین مشکلو داشت رفتم توی مدیریت هاست و پوشه date رو از توی پوشه ماژول حذف کردم ،،،، اهان از این به بعد سایت رفت تو کما !! در ضمن نمی دونم چرا اجازه ادیت فایل configuration.php رو ندارم؟ لطفاً کمک کنید خیلی مهمه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام این پیغام برای عدم اتصال دیتابیس با جوملا میباشد برای اینکار میبایست فایل configuration.php را ویرایش کنید دلیل اینکه فایل رو نمیتونید ویرایش کنید اینه که سطح دسترسی فایل غیر قابل نگارش هست برای این منظور سطح دسترسی را روی 777 تنظیم کنید و پس از اعمال تغییرات مجددا" به 444 باز گردانید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر