zolfaghar 0 ارسال شده در آذر 92 سلام من این ماژول و پلاگین های پرداخت جامع بانک ملت رو نصب کردم موقع اتصال به بانک ملت فقط و فقط این پیام رو نشون میده: " در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر نمایید " نیم ساعت گذاشتم هیچ پیامی تغییری نکردمشخصات ترمینال هم درست وارد کردم عکس پیوست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام قبلا" راجع به این موضوع بحث شده است مشکل از هاست شما میباشد و ادمین سرورتون باید مشکل رو حل کنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zolfaghar 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام قبلا" راجع به این موضوع بحث شده است مشکل از هاست شما میباشد و ادمین سرورتون باید مشکل رو حل کنه موفق و پیروز باشید یا حق ممنونم از پاسختون برادر دقیقاً باید چه قسمتی رو بگم تنظیم کنن؟ یه جورایی زیر بار نمیرن فقط جهت اطلاع همه پورت های بیرون به داخل سرور رو جز پورت 443 و 80 بستن ولی از داخل سرو به بیرون همه پورت ها بازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دقیقن مطمئن هستید بانک درگاه شما را روی ای پی سرور تون ست کرده است؟ در غیر این صورت هم این مشکل پیش میاد. به مدیریت هاست تون هم گزارش بدید اگر چیزی رو بستند و مشکل ساز هست بازش کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zolfaghar 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دقیقن مطمئن هستید بانک درگاه شما را روی ای پی سرور تون ست کرده است؟ در غیر این صورت هم این مشکل پیش میاد. به مدیریت هاست تون هم گزارش بدید اگر چیزی رو بستند و مشکل ساز هست بازش کنند. سلام بله متاسفانه سایت دوتا ای پی داشت وقتی پینگ میکردیم یه ای پی برگشت میخورد وقتی درخواست به بانک ارسال میشد یه ای پی دیگه برگشت می خورد. با تغییر ای پی مشکل حل شد و افزونه عالی کار میکنه. تشکر فراوان از برنامه نویس و سازنده ماژوول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر