nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام. قالب زير رو نگاه كنيد. آيا محصولات رو توي صفحه اول سايت نشون ميده يا خير؟ مشكل اينه كه روي سيستم خودم بعضي وقت ها نشون ميده بعضي وقت ها نه، يعني وقتي نشون نميده كلا جي كوئري توي قالب از كار افتاده. بايد چي كار كنم؟ مشاهده سايت ویرایش شده آذر 92 توسط Ali A نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 ميشه لطفا دوستان قالب بالا رو توي گوگل كروم مشاهده كنند و بگن آيا كامل لود ميشه يا نه؟ الان توي موزيلا كامل لود ميشه ولي توي كروم نه! اگر كسي دليل رو ميدونه يا ميتونه درستش كنه بگه هزينه ام مي دم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) کامل رو کروم من لود شد عزیز مشکلی نداشت الان همین قالب جدا از قیمتش نصبش روی هاست چقدر زمان و هزینه میبره؟ ویرایش شده آذر 92 توسط LEO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 کامل رو کروم من لود شد عزیز مشکلی نداشت الان همین قالب جدا از قیمتش نصبش روی هاست چقدر زمان و هزینه میبره؟ نصبش هزينه نداره زيادم زمان نميبره نهايتا 1 ساعت! 1 واکنش ها : LEO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در آذر 92 نصبش هزينه نداره زيادم زمان نميبره نهايتا 1 ساعت! مرسی عزیز یه نیگا به سایت من بنداز قالبش خوبه منتها گزینه مقایسه رو نمیدونم چجوری باید بیاد www.digitaj.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 كامپوننت جدا از قالب هست! 1 واکنش ها : LEO نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
LEO 1 ارسال شده در آذر 92 كامپوننت جدا از قالب هست! متوجه نشدم؟ داداش زیر دیپلم لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر