me_mohammadiyan 0 ارسال شده در آذر 92 افزونه سیستم جامع پرداخت بانک ملت جومینا دارای مشکل امنیتی می باشد. به دوستان توصیه می کنم تا رفع این مشکل از این افزونه استفاده نکنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام دوست عزیز ، جوملا با اون عظمتش یه باگ خیلی کوچولو در حد کبریت بی خطر داخلش پیدا بشه کل عالم و آدم از ریز تا بزرگ باگ رو تو خود سایت رسمی جوملا میبینند حالا اگر شما باگی به قول خودتون اینقدر مهم در افزونه جومینــــــا میبینی نمیخوای بگی دلیلت برای این حرف چیه ؟! اصلا" کجای کار ایراد داره ؟! خب درست توضیح بدید که بقیه هم بدونند مقصودتون چیست !! خواهشا" یا درست اعلام گزارش کنید یا بی جهت اسپم نکنید ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_mohammadiyan 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام دوست عزیز ، جوملا با اون عظمتش یه باگ خیلی کوچولو در حد کبریت بی خطر داخلش پیدا بشه کل عالم و آدم از ریز تا بزرگ باگ رو تو خود سایت رسمی جوملا میبینند حالا اگر شما باگی به قول خودتون اینقدر مهم در افزونه جومینــــــا میبینی نمیخوای بگی دلیلت برای این حرف چیه ؟! اصلا" کجای کار ایراد داره ؟! خب درست توضیح بدید که بقیه هم بدونند مقصودتون چیست !! خواهشا" یا درست اعلام گزارش کنید یا بی جهت اسپم نکنید ! موفق و پیروز باشید یا حق من یه پرداخت با مبلغ 3000000000000 در فروشگاه جومینا داشتم این هم مشخصات پرداخت من پرداخت شما با موفقیت انجام شدکد تراکنش بانک: 23512835841 کد پیگیری شما: 511113693 این اطلاعات را تا پایان فرآیند خرید نزد خود نگه دارید این مشخصات از طریق ایمیل نیز برای شما ارسال شد چک بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر