amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 با سلام خدمت شما سروران گرامي من خواستم بدونم كسي مي تونه قالب حرفه اي هاستينگ مخصوص جوملا 1.6 ( همون جومينا) برام بزنه و من در ازاي هزينه اش 500 مگابايت الي 1000 مگابايت هاست حرفه اي يكساله بدم دانشجو هستم و در حال حاظر نمي تونم هزينه پرداخت كنم ( شرمنده ) خواهشا اگر كسي مي تونه كمك كنه بهم تو همين تاپيك خبر بديد تشكر : حاجيان 09394914166 host.amrdata@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز اولا که خوش اومدین... دوما بهتر نبود با یه فونت ریز تر می نوشتین تا زودتر نتیجه بگیرین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز لطفاً دقت کنید این پست ویرایش شد و لطفاً تاپیک دیگه ای ایجاد نکنید تا دوستان درخواست شما را بررسی کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 دوستان که هاست به جای پول را قبول نمی کنن حداقل لطف کنید مبلغ را اعلام کنید تو همین تاپیک یا علی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر