yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 با سلام لطفا وارد صفحه زیر بشوید: http://www.tasveergar.ir/index.php/contact-us اندازه فونت در صفحه "تماس با ما" ، 16 پیکسل می باشد که زیاد است. چطور می شود به 13 پیکسل تغییر داد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 توی این مسیر templates/tasveergar01/css/template.css تو فایل template.css خط 1735 کلاس .art-post این ویژگی را اضافه کنید: font-size: 13px; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 این کار رو کردم ، مشکل حل نشد. چطور باید این مشکل رو حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 اینکارو نکردید آخه من نگاه کردم الان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 کردم این کار رو ، اما دوباره پاکش کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام به انتهای فایل template.css کد زیر را اضافه کنید div.foxcontainer { font-size: 13px; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر