moma111 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام واحترام به اساتید دوستان من میخوام بدونم معیارهایی که باید برای سبکتر بودن سایت در نظر بگیریم چیه؟؟؟؟؟؟ چطور تشخیص بدم سایتم سنگین هست یا سبک؟؟؟؟؟ چون من اینترنت سرعت خوبی دارم شاید سنگین بودن سایتم رو نتونم احساس کنم،لذا راهی برای تشخیص دادن سبک و سنگینی سایت رو اعلام کنید؟؟؟:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 یکی از راههای که من خودم استفاده م کنم اینه که صفحه اول رو ذخیره کنین بعد ببینین حجمش چه قدره... حجم هرچی کمتر بهتر! یا اینکه سایتتون رو با دایل آپ باز کنین تا راحت تر بتونین مخاطبتون رو درک کنین... (راه های حرفه ایش رو هم دوستان به زودی بهتون میگن) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 سرعت سايت به خيلي موارد بستگي دارد استفاده از قالب هاي هاي سبك(قالب هايي كه در آن ها از تصاوير و فلش استفاده نشده باشد و حجم كدها نيز كم باشد) استفاده نكردن از افزونه هاي غير ضروري فعال كردن فشرده سازي در مديريت سايت استفاده از پلاگين هاي فشرده سازي استفاده از تصاوير كم حجم در سايت اولويت بندي لود ماژول ها در هنگام بازديد سروري كه استفاده ميكنيد و....... دوستان موارد بيشتري را معرفي خواهند كرد براي تست سرعت سايت هم سايت هايي براي تست وجود دارند و همچنين ميتوانيد از دوستان درخواست كنيد سايت شما را چك كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز با استفاده از اینجا میتونید حجم سایت خودتون رو ببینید http://www.selfseo.com/website_speed_test.php موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moma111 0 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز من به لینکی که دادید مراجعه کردم و ادرس سایتو وارد کردم بعد اینطور محاسبه کرد چطور ملاک قرار بدم؟؟؟ یعنی سایتم در 2 ثانیه لود میشه؟؟؟؟ سایز هم نوشته 31کیلو و اینطوری که به نظر سبک میاد !!! ایا درست برداشت کردم یا در اشتباهم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز اون بدون محاسبه عکسها و گرافیک سایت هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سری هم به تاپیک زیر بزنید: http://forum.joomina.ir/thread-2333.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر