topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من نیاز به یه اسلاید شو دارم مشابه سایت زیر البته این فلش هستش من نمیخوام فلش باشه آخه سایت سنگین میشه و دیر لود میشه ممنون میشم راهنمایی کنید http://00.tm98.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در آذر 92 SLIDESHOWCK پيشنهاد خوبيه يا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 دوست عزیز ابتدا اینکه لطفا لینک دانلود مستقیم بدین اگه میشه داخل خود جومینا آپ کنید درضمن من میخوام مثل همینکه کادر با اندازه و رنگ دلخواه گرفته اونم کادر بگیره؟؟؟؟ این قابلیت رو داره؟ دوستان اگه اسلایدشو های خوب دیگه ای هم میشناسید معرفی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در آذر 92 دانلود از سرور جومینا اينم لينكش 2 واکنش ها : میرحسن و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر