ritash 1 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من قصد دارم یه بخش اموزشی تو سایتم راه اندازیم کنم و میخام بخش های اموزشی رو به چند بخش تقسیم کنم و هر کاربر با پرداخت هزینه ی مربوط به بخش دسترسی لازم بهش داده بشه.اما نمیدونم دقیقا به چه افزونه هایی نیاز هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من قصد دارم یه بخش اموزشی تو سایتم راه اندازیم کنم و میخام بخش های اموزشی رو به چند بخش تقسیم کنم و هر کاربر با پرداخت هزینه ی مربوط به بخش دسترسی لازم بهش داده بشه.اما نمیدونم دقیقا به چه افزونه هایی نیاز هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. .مثلا خود به خود بعد از پرداخته هزینه دسترسی دوره اموزشی مبتدی بهش داده بشه.و با پرداخته بعدی بتونه دوره ی اموزشی پیشرفته رو انتخاب کنه و بعد از پرداخت بتونه پست های مربوط به خودش رو ببینه. ممنون میشم در صورت موجود بودنه همچین افزونه ای افزونه بانکی مربوط بهش رو هم معرفی کنید. متشکرم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما rsmembership کار شما را راه می اندازد مثلن 3 بخش در این کامپوننت برای خرید اکانت ایجاد می کنید سپس سه بخش در جوملا ایجاد می کنید. هر بخش جوملا را به یک بخش کامپوننت اختصاص می دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در آذر 92 سلام و عرض ارادت متشکرم از پاسختون.این افزونه قابلیته اتصال به درگاه بانکی رو هم داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در آذر 92 معزرت میخام.این افزونه تجاریه افزونه ی رایگان برای این کار موجود نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر هم موجود باشه با این قدرتمندی وجود نداره قدرتمندها معمولن تجاری هستند. البته طرحی که برای مشکل شما داده ام اینگونه می طلبید که از کامپوننت حق اشتراک استفاده نمایید. شاید روش های دیگه هم باشه که به کامپوننت تجاری نیازی نباشه. باید صبور باشید ببینید دوستان چه نظری دارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ritash 1 ارسال شده در آذر 92 پیدا شد.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر