mehdi4467 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام من یک مطلب دارم که می خواهم وارد جوملا کنم و این مطلب از یک فایل css استفاده می کنه. الان چطوری می تونم بگم این مطلب این css رو لود کنه؟ ممنون ویرایش شده آذر 92 توسط mehdi4467 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 سلام من یک مطلب دارم که می خواهم وارد جوملا کنم و این مطلب از یک فایل css استفاده می کنه. الان چطوری می تونم بگم این مطلب این css رو لود کنه؟ ممنون از قسمت پاییت ادیتور دکمه تغییر ویرایشگر رو بزنید و به متنی که می خواهید کلاس بدید مثلا اگه به قسمت از متن که داخل تگ p قرار داره کلاس x رو بخواهید بدید به این صورت بنویسید: <p class="x">matne shoma </p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi4467 1 ارسال شده در آذر 92 از قسمت پاییت ادیتور دکمه تغییر ویرایشگر رو بزنید و به متنی که می خواهید کلاس بدید مثلا اگه به قسمت از متن که داخل تگ p قرار داره کلاس x رو بخواهید بدید به این صورت بنویسید: <p class="x">matne shoma </p> ممنون ولی خود فایل css رو کجا باید قرار بدهم و بعد آدرس دهی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 ممنون ولی خود فایل css رو کجا باید قرار بدهم و بعد آدرس دهی کنم تو یکی از فایلهای css تو پوشه css قالبتون کلاسهاتون رو کپی کنید تو نحوه تعریف کلاسها دقت کنید یعنی به دایو parent توجه کنید شاید اگه دمو میذاشتید راحتتر میشد توضیح داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر