mdchicho 4 ارسال شده در آذر 92 سلام.دوستان احتیاج به کامپوننتی دارم که بتونه در سایت جوملایی من فیلم ها را مدیریت و پخش بکنه .البته خودم چند تا کامپوننت و ماژول و حتی پلاگین میشناسم ولی یکی از نکته های مهم که نیاز من هست را برآورده نمی کنند.چیزی که خیلی برای من مهمه اینه که کاربر نتونه فیلم ها را دانلود بکنه.فقط قابلیت پخش داشته باشه.چون همانطور که میدانید برانامه های دانلود منیجر هنگام لود شدن فیلم به کاربر امکان دانلود می دهند.لطفا اگر راه حلی دارید بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 خود سایت جومینا کامپوننت پخش ویدیو گذاشته ولی اینکه نتونه دانلود کنه مشکله چون نرم افزارهای مدیریت دانلود فوق العاده قوی هستن و به هر شکلی شده لینک دانلود میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در آذر 92 خود سایت جومینا کامپوننت پخش ویدیو گذاشته ولی اینکه نتونه دانلود کنه مشکله چون نرم افزارهای مدیریت دانلود فوق العاده قوی هستن و به هر شکلی شده لینک دانلود میدن از اینکه وقت گذاشتید ممنونم.اما همانطور که عرض کردم ماژول و پلاگین زیاد دارم اما هیچکدوم قابلیت محدود سازی دانلود ندارند.خیلی برام مهمه کسی نتونه فیلم ها را دانلود کنه .آیا راهی هست که بشه دانلود را محدود کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 در سایتهای جوملایی بنده ندیدم اما همان طور که گفتم مشکله هر الگوریتمی که برای پلیر ها جهت جلوگیری از دانلود عرضه شود بعد مدت کوتاهی دانلود منجرها نسخه جدید عرضه می کنند که بتوان از ویدیوها لینک دانلود دریافت کرد پیشنهاد بنده چون میدونید ویدیوهاتون دانلود میشه و جای دیگه استفاده میشه استفاده از تگ در ویدیوست چه متن چه تصویر واترمارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر