MSH 30 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) با سلاممن يك فرم براي ثبت سفارش ميخوام دكه دقيقا مشابه سايت زير باشه يعني باكس توضيحات روبري باكس فيلد نام و شماره تماس قرار بگيرهسامانه طراحی حرفه ای گرافیک و سایت � نمونه کارهافرم ارسال نظر منظورم است اگر كسي مي تونه طراحي كنه من هزينه اش را پرداخت مي كنم ویرایش شده آذر 92 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 توي اين صفحه كدوم فرم مدنظر هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) توي اين صفحه كدوم فرم مدنظر هست؟؟؟ فرم ارسال نطر!!!! یه فرم که بیشتر نیست تو این صفحه ویرایش شده آذر 92 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 فرم ارسال نطر!!!! یه فرم که بیشتر نیست تو این صفحه آخه باكس "توضيحات" يه مقدار با باكس "پيام" فرق داره توي كلام. براي جوملا مي خواين؟ اگر سايتتون آنلاين هست آدرس بدين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 با سلام من يك فرم براي ثبت سفارش ميخوام دكه دقيقا مشابه سايت زير باشه يعني باكس توضيحات روبري باكس فيلد نام و شماره تماس قرار بگيره سامانه طراحی حرفه ای گرافیک و سایت � نمونه کارها فرم ارسال نظر منظورم است اگر كسي مي تونه طراحي كنه من هزينه اش را پرداخت مي كنم درود بر شما اگر سفارشی دارید می تونید در پیغام خصوصی بحث و ادامه بحث بدید. فرم تون هم کاری نداره فقط یک کامپوننت نظرات هست کمی باید تو ساختار هسته افزونه دست برده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر