حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا من پلاگین مشخصات مطلب دانلود کردم اینو فعال کنم اون مشخصات که خود جوملا میده غیر فعال میشه ؟ چون اون اول یه بار همه پلاگین رو غیر فعال کردم بازم مشخصات میومد ؟ اون پلاگین نصب کردم که دارای 9تا بخشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام اگر مشخصات پیشفرض جوملا رو نمی خواهید از مسیر زیر باید غیر فعالشون کنید مدیریت سایت / منوها / صفحه اصلی --> [پارامترها-کامپوننت] در ضمن لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و طبق آن عمل کنید! این افزونه مربوط به نسخه 1.5 جوملا هست تاپیکتون رو در جای نامناسب ایجاد کردید منتقل خواهد شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا شرمنده خودم تو قسمت 1.5 دنبال موضوع می گشتم پیدا نکردم رفتم از تو پروفایل پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا من اونا همه رو غیر فعال کردم پلاگین مشخصاتم فعال کردم و تگ ها رو اینجوری نوشتم [1/]author "نوشته"[1] [2/]cdate "تاریخ ایجاد"[2] ولی هیچ اتفاقی نیوفتادآقا من یک مشکل در mybb دارم که تو انجمن mybb مطرح کردم کسی جواب نمیده شما می تونید کمکم کنید ؟ میتونم اینجا بگم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 آقا من یک مشکل در mybb دارم که تو انجمن mybb مطرح کردم کسی جواب نمیده شما می تونید کمکم کنید ؟ میتونم اینجا بگم ؟ مشكلات هر بخش را در قسمت مربوطه مطرح كنيد! من نگاه ميكنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 بخشی که این مشکل بگم پیدا نکردم برای همین پرسیدم:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 در آدرس زير بيان كنيد http://forum.joomina.ir/forum-45.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا من اونا همه رو غیر فعال کردمپلاگین مشخصاتم فعال کردم و تگ ها رو اینجوری نوشتم[1/]author "نوشته"[1][2/]cdate "تاریخ ایجاد"[2]ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید ببینید درست می شه یا خیر: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر