rezaei2006 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام من جوملا 2.5 رو نصب کردم خود قالب پیشفرضش که امیر کبیر هستش منوهاش وقتی میرم روشون باز میشن و زیر منوهاش نمایش داده میشن ولی یه قالب دیگه که زدم رو سایت منو رو میبینم ولی زیر منوهاش به صورت اتوماتیک باز نمیشن . باید چیکارش کنم که درست بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از ماژول آبشاری جومینا استفاده کنید DJmwnu را در جومینا جستجو کنید و نصب کنید. خودکار زیر منوها باز می شودند و منوی ابشاری خواهید داشت 1 واکنش ها : rezaei2006 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaei2006 1 ارسال شده در آذر 92 با تشکر از پاسختون . اگه لطف بفرمایید لینکش رو بذارید ممنون میشم چون جستجو کردم چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaei2006 1 ارسال شده در آذر 92 ممنون پیداش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر