MSH 30 ارسال شده در آذر 92 با سلام دوستان من برای نمایش اخبار سایت از ماژول mod_sj_basic_news استفاده می کنم یک مشکلی که داره اینه من این ماژول را به صفحه اصلی اختصاص دادم ولی روی لینک عنوان و یا ادامه مطلب که کلیک می کنم ماژول باید نمایش داده نشه و فقط کانتنت باشه ولی ماژول نمایش داده میشه در صورتی که روی منوی آرشیو که کلیک می کنم ماژول مخفی میشه حالا برای این مشکل چکار میشه کرد میشه کانتنت تو صفحه اول نباشه ---------------------------------------------------------------------------------------------- مشکل من زمانی پیش میاد که مثلا روی عنوان مطلبی در یک ماژول کلیک بشه .. در این صورت قالب فرض رو میگیره که روی منوی خاصی کلیک نشده و ماژول همچنان نمایش داده میشه.. ---------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام با تکیه بر توان بومی مشکل حل شد باز هم .. با توجه به پست دوم باید یک منو برای مجموعه ایجاد کنید از نوع بلاگ مجموعه ومنو را حتما باید درحالت انتشار باشد نیازی به انتشار ماژول برای منو نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر