marjan0111 1 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستانمن باجوملایه سایت ساختم وازفرم ورودخودجوملااستفاده کردم...فقط میخوام توفرم نام رو به نام آتلیه تغییربدم...چطورمیتونم اینکاروانجام بدم؟توروخدازودجواب بدید.........خیلی واجبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من باجوملایه سایت ساختم وازفرم ورودخودجوملااستفاده کردم...فقط میخوام توفرم نام رو به نام آتلیه تغییربدم...چطورمیتونم اینکاروانجام بدم؟ توروخدازودجواب بدید.........خیلی واجبه با سلام از میسر زیر فایل زبان مربوط به ماژول را ویرایش کنید language/fa-IR/fa-IR.mod_login.ini MOD_LOGIN_VALUE_NAME="نام" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjan0111 1 ارسال شده در آذر 92 مرسی که جواب دادین....ولی من اینکاروکردم تغییری ایجادنشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 مرسی که جواب دادین....ولی من اینکاروکردم تغییری ایجادنشد شما فرم ورود کاربر به سایت را منظورتون است یا ثبت نام؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjan0111 1 ارسال شده در آذر 92 معذرت میخوام فرم ثبت نام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 معذرت میخوام فرم ثبت نام language/fa-IR/fa-IR.com_users COM_USERS_REGISTER_NAME_LABEL="نام:" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjan0111 1 ارسال شده در آذر 92 ممنون دوستان همینکاروکردم مشکلم برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر