mirmahdijafari 3 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من دنبال افزونه ای هستم که مثل سایت زیر(یا همون گوشه سمت راست پایین انجمن جومینا) بتونم تبلیغات رو در گوشه سایت و به ترتیب داشته باشم و نیاز شدید بهش دارم-ممنون میشم یه افزونه خوب معرفی کنید. به تبلیغات سمت چپ این سایت توجه کنید: http://www.persianstat.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 یک ماژولی قبلی داشتم مثل Dock آفیس بود که گوشه پنجره نشون میداد با همین نام جستجو کن پیدا نکردی هاردم رو میگردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در آذر 92 یک ماژولی قبلی داشتم مثل Dock آفیس بود که گوشه پنجره نشون میداد با همین نام جستجو کن پیدا نکردی هاردم رو میگردم ممنون دوست عزیز از پاسختون ولی هرچی جستجو کردم چیزی مربوط به تبلیغ به این شکل نیافتم اگه شما میتونید پیدا کنید یا دارید ، ممنون میشم به این ایمیل بفرستید sharifunikntu@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam1370 2 ارسال شده در آذر 92 سلام. من هم این افزونه رو لازم دارم اگه بشه خیلی خوب میشه. meysam.sharifi@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر