چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سلام محصولات من مشخصات انها نمایش درنمییاد درپیکربندی این مشکل به وجود امده ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام مشکل قبلی حل شد حالا دومشکل دارم یکی به نمایش درنیامدن توضیحات هرمحصول در فروشگاه ودومی عدم نمایش متن واردشده در قسمت سیاست بازگشت وقوانین صفحش باز میشه اما متن نداره درحالی که درمدیریت متن وارد کردم ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام این مشکل راکسی نمیتونه حل کنه نسخه جوم من3.15.2به نصب کنندش گفتم به صورت خام نصب کن میگه نسخه فارسی راندارم !!!!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام من نسخه جوم رابه3.16.0ارتقاع دادم ملی مشکل حل نشد ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام اقای تهرانی شما این مشکل را براش راه حلی دارین؟ چگونه می شه جوم شاپینگ را تعمیر کرد؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام کسی میدونه چگونه میشه جوم راتعمیرکردبدون ازدست رفتن مطالب واردشده دران چون من جومم مشخصات محصولات درش به نمایش درنمیاد اشکال درمدیریت جوم شاپه که چند تاازگذینه هاش غیر قابل دستکاری شده که فکرکنم درپست اول عکس ازش گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 92 سلام شما این روش رو لوکال امتحان کن اول یه جوم شاپینگ خام نصب کن بعد از جداول دیتابیس جوم شاپینگ رو سایتت بک آپ بگیر روی لوکال ریستور کن اگر درست شد همینکار رو رو هاستتم انجام بده 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام باتشکرازپاسخ گویی شما اما قبل از پیغام شمامن جوم راپاک کردم واخرین نسخه رانصب بازهم همین مشکل وجودداشت ظاهرا مشکل ازجای دیگراست ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام اقای فرحزادیان میگن تضاد دوکامپننت کسی میتونه کمکم کنه ---------------------------------------------------------------------------------------------- بعد ازچند روزکسی نیست کمک کنه من چندتا کامپننت که نصب کرده بودم راغیر فعال کردم اما درست نشد ---------------------------------------------------------------------------------------------- کمک کنید ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام من مشکلم ازاون قسمت که فکرمیکردم نبود مشکل اینکه درقسمت عنوان وتوضیحات فارسی محصول وقتی متن واردمیکنی به نمایش درنمیاد امادرقسمت انگلیسی درست کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام پاسخ مهندس دفایی رو خوب مطالعه فرمایید و انجام بدین چاره ساز خواهد بود یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام میشه درمورد نکته اقای دفایی بیشتر توضیح بدین چون من تابحال انجام ندادم _وچند نکته درقسمت محصولات عنوان وتوضیحات فارسی متن که وارد میکنی درفروشگاه به نمایش درنمیادمن جوم پاک کردم ودوباره ریختم مشکل حل نشدسایت من دوزبانه به مدیریت انگلیسی رفتم همین مشکل درانجا هم بود درحالی که درانجاتغییراتی نداده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام قبلا بحث شده در مورد نحوه این نوع کارها سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر