vahid_sh 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چجوری میشه یک اسلاید شو رو در بالای صفحه اصلی قالب قرار بدم یا چطوری میشه عکس های قسمت بالای قالب رو عوض کنم تا قالب با عنوان سایتی که میخوام بسازم هماهنگ باشه ...دموی قالب: ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری لینک به خارج تالار// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما لینک سایت خودتون رو قرار بدید به html و css اشنایی نسبی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_sh 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) دموی قالب! تا حدودی اره اگه ساده و مفید توضیح بدین ممنون میشم. ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دوست عزیز در پست اول لینک دمو سایت سازنده را قرار دادید ولی بنده ویرایش کردم چون لینک به خارج تالار خلاف قوانین است. مجدد شما همان لینک را قرار بدید. بنده عرض کردم دمو سایت خودتون رو قرار بدید. جدا از بحث قوانین باید به شما ادرس درستی برای فایل ها بدیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_sh 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دوست عزیز در پست اول لینک دمو سایت سازنده را قرار دادید ولی بنده ویرایش کردم چون لینک به خارج تالار خلاف قوانین است. مجدد شما همان لینک را قرار بدید. بنده عرض کردم دمو سایت خودتون رو قرار بدید. جدا از بحث قوانین باید به شما ادرس درستی برای فایل ها بدیم. با عرض معذرت ولی من روی لوکال دارم کارر میکنم و هنوز به هاست انتقال ندادم راهی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما هاست های رایگان را در گوگل سرچ کنید یک هاست رایگان دریافت و جوملای خود را از لوکال به هاست انتقال بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر