majid534 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت اساتید آقا این جوملای ما بصورت خودکار قبل و بعد از متنی که وارد میکنم بعد از ذخیره متن اضافه میکنه متنیم که اضافه میکنه فک کنم به زبون روسیه مثه این : joomla авто шаблоныэлектроника для автовсе для телефонаавтосигнализацииjoomla از کجا اینو ok کنم؟؟؟ راستی بعد که برمیگردم متنمو ویرایش کنم تو ادیتور این متنای اضافی اصلا نیستن اما خب تو حالت معمول نشونشون میدن ممنون میشم دوستان سرعتر راهنمایی کنن با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 92 شما نسخه اصلی قالب رو دانلود یا تهیه نکردید و از سایت های روسی یا غیره دانلود کردید و این هم کار همین دوستان هست معمولا توی این مسیر می تونید دنبال کد باشید یا مشابه این مسیر template_name\html\com_content\article\default.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid534 0 ارسال شده در آبان 92 من کل هاستم و با notepad++ دنبال این جمله گشتم که ببینم کجاست اما نتیجه نگرفتم ... حتی دیتابیس رو هم زیرو رو کردم نیست که نیست .... با یه چیزی مثه iframe یا ..... این کارو نکردن ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 92 من کل هاستم و با notepad++ دنبال این جمله گشتم که ببینم کجاست اما نتیجه نگرفتم ... حتی دیتابیس رو هم زیرو رو کردم نیست که نیست .... با یه چیزی مثه iframe یا ..... این کارو نکردن ؟؟؟ شما یک لینک بدید از مطلب. غالبا کدگذاری می کنن که به راحتی دیده نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما با سرچ نمی تونید پیدا کنید ولی با یکبار گشتن فایل راحت پیدا می شوند لینک ها معمولن همان طور که دوست مون عرض کرد کد می شوند. کد base64 که یک سری کدها طولانی بی معنی میباشد با یکبار گشتن فایل ها متوجه می شوید که این کدها اضافی است باید بگردید از فایلی که در پست 2 ادرس دهی شد شروع کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر