jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 سلام عزارداريتون قبول من چند تا كامپوننت واس آپلود عكس نصب كردم بعد به مشكل خوردم رفتم تو سي پنل فولدرهاشونو پاك كردم حالا هر كار ميكنم دوباره نصب كنم نميشه هي ارر ميده ميگه تو db ديتا بيس مشكل داره اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما خوب به اشتباه انجام دادید می باید از درون خود جوملا حذف می کردید. تا هم پوشه ها و هم جداول حذف شوند. حال باید وارد جدول مربوطه شده و همه رو drop کنید. توجه کنید که قبل از انجام هر کاری ابتدا بک آپ بگیرید و سپس حذف کنید این را هم توجه کنید که حتمن جدول افزونه مربوطه را حذف کنید و جدولی به اشتباه پاک نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما خوب به اشتباه انجام دادید می باید از درون خود جوملا حذف می کردید. تا هم پوشه ها و هم جداول حذف شوند. حال باید وارد جدول مربوطه شده و همه رو drop کنید. توجه کنید که قبل از انجام هر کاری ابتدا بک آپ بگیرید و سپس حذف کنید این را هم توجه کنید که حتمن جدول افزونه مربوطه را حذف کنید و جدولی به اشتباه پاک نشه سلام ممنون از پاسخگوييتون خب كامپوننت رو نميدونستم و نميدونم چجوري ميشه از تو خود جوملا حذف كرد الانم از تو سي پنل و ماي ادمين اينا رفتم همه جدولهاشو حذف كردم هم جدول هم ماژول همه چي رو حذف كردم بازم وقتي مثلا ميخوام كامپوننت dvf , يا jdownload رو نصب كنم ميگه ايراد در هنگام نصب افزونه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فقط با همین افزونه ها مشکل دارید؟ یا با همه افزونه ها؟ متن خطا رو دقیقن قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما فقط با همین افزونه ها مشکل دارید؟ یا با همه افزونه ها؟ متن خطا رو دقیقن قرار بدید باز هم تشکر از پاسخگوییتون با هر کامپوننت واسه آپلود عکس مشکل دارم،سه کامپوننت متفاوت رو امتحان کردم هر سه تا همین ارر رو میدن: نصب افزونه:DB function reports no errors خطا افزونه در نصب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یک بار نصب از پوشه رو تست کنید برسی کنید ایا نصب میشه یا نه. اگر مجدد همین خطا را داد مسیر پوشه tmp رو در فایل configuration.php برسی کنید درست باشه سطح دسترسی پوشه log و tmp رو برسی کنید این کارها بارها توضیح داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یک بار نصب از پوشه رو تست کنید برسی کنید ایا نصب میشه یا نه. اگر مجدد همین خطا را داد مسیر پوشه tmp رو در فایل configuration.php برسی کنید درست باشه سطح دسترسی پوشه log و tmp رو برسی کنید این کارها بارها توضیح داده شده سلام مجدد دوباره نصب كردم،بازم همين ارر رو داد ببخشيد خب من گشتم درباره اين موضوع چيزي پيدا نكردم كه مزاحمتون شدم بازم ببخشيد،مسير پوشه TMP تو فايل configuration چي بايد باشه كه درست باشه؟ اگه يه لينك به اين مبحثي كه ميفرماييد قبلا گفته شده بديد خيلي ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما باید اینگونه باشد public $log_path = '/home/sitename/public_html/logs';public $tmp_path = '/home/sitename/public_html/tmp'; من عرض نکردم دوباره نصب کنید عرض کردم از طریق نصب از پوشه اقدام نمیایید. شما از طریق اپلود از هارد دیسک اقدام می کنید جستجو کنید نصب از پوشه بارها توضیح داده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما باید اینگونه باشد public $log_path = '/home/sitename/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/sitename/public_html/tmp'; من عرض نکردم دوباره نصب کنید عرض کردم از طریق نصب از پوشه اقدام نمیایید. شما از طریق اپلود از هارد دیسک اقدام می کنید جستجو کنید نصب از پوشه بارها توضیح داده شده سلام درست ميفرماييد من هم دوباره نصب كردم و الانم با نصب از پوشه اقدام كردم كه بازم همون ارر رو داد قبلا به لطف شما از تو همين سايت نصب از پوشه رو ياد گرفتم ببخشيد آدرس تمپ و لاگ هم كه ديدم يه فولدر ديگه اضافه داره يعني قبل يه /logs يه فولدر مثلا به اسم joom2.5 هست و لاگ تو و تپمت تو اون هستند،عوضشون كنم؟مشكلي پيش نمياد؟public $log_path = '/home/sitename/public_html/jomm2.5/logs'; --------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام مجدد آدرس تمپ و لاگ رو درست كردم ولي هنوزهم همون ارر رو ميده ضمنا اگه جواب نديد ناراحت نميشم چون فك كنم زيادي وقتتون رو گرفتم يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اگر پوشه جوملا تون درون ان پوشه نیست , ان را از آدرس ذکر شده پاک کنید( تصیحیح شده اش رو هم قرار بدید اینجا ) محتویات پوشه tmp هم پاک کنید اگر ftp استفاده می کنید و فعال است ان را غسز فعال یا اگر غیر فعال است آن را فعال کنید. زمانی هم که یوزر و پسورد می خواهد می تونید یوزر و پسورد مدیریت هاست تون رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر پوشه جوملا تون درون ان پوشه نیست , ان را از آدرس ذکر شده پاک کنید( تصیحیح شده اش رو هم قرار بدید اینجا ) محتویات پوشه tmp هم پاک کنید اگر ftp استفاده می کنید و فعال است ان را غسز فعال یا اگر غیر فعال است آن را فعال کنید. زمانی هم که یوزر و پسورد می خواهد می تونید یوزر و پسورد مدیریت هاست تون رو بدید سلام ببخشيد چند روزي به اينترنت دسترسي نداشتم تغييرش دادم،تغييري نكرد،تمپ رو هم پاك كردم منظورتون از اينكه فرموديد"( تصیحیح شده اش رو هم قرار بدید اینجا )"دقيقا كجاست؟ ftp هم استفاده نميكنم. ديگه نميدونم چيكار كنم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما کش جوملا را خالی کنید از منوی وب سایت » تعمیرات » آن سه گزینه را انجام دهید تا کش را خالی کنید سپس به عنوان مثال یک کامپوننت ساده از جومینا دانلود و نصب کنید و نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما کش جوملا را خالی کنید از منوی وب سایت » تعمیرات » آن سه گزینه را انجام دهید تا کش را خالی کنید سپس به عنوان مثال یک کامپوننت ساده از جومینا دانلود و نصب کنید و نتیجه را اعلام کنید سلام و سپاس تعميرات رو انجام دادم،كش ها خالي شد يك كامپوننت ساده(نظر سنجي)رو نصب كردم،بدون مشكل نصب شد ولي كامپوننت آپلود رو هنوز نميتونم نصب كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دلیلش اینه که هنوز دیتابیس جداول ان پاک نشده. این ارور برای همین میده با دقت برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر