tobasms 4 ارسال شده در آبان 92 با سلام من نسخه کامل ویجت کیت رو نصب کردم وقتی کد مثلا اسلاید شو یا مدیا پلیر و ... رو داخل مطلب می زامر توی سایت نشون نمیده حتی کد خالی هم در داخل سایت نشون نمیده همین افزونه رو در سایت دیگه ای نصب کردم و تست کردم بدون مشکل اجرا شد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 با سلام من نسخه کامل ویجت کیت رو نصب کردم وقتی کد مثلا اسلاید شو یا مدیا پلیر و ... رو داخل مطلب می زامر توی سایت نشون نمیده حتی کد خالی هم در داخل سایت نشون نمیده همین افزونه رو در سایت دیگه ای نصب کردم و تست کردم بدون مشکل اجرا شد لطفا راهنمایی کنید لطفا لینک دمو! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در آبان 92 دمو با اینکه کد رو در مطلب گذاشتم ولی در صفحه سایت اصلا نشون نمیده فقط بالای مطلب که همون لید خبری باشه رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز من هم اوایل این مشکل رو داشتم اما کد رو اگر با پلاگین sourcerer استفاده کنی مشکلت حل میشه موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در آبان 92 ممنون از پاسختون من نصبش کردم لطف می کنید راهنمایی کنید کد رو چه جوری فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 پلاگین رو از قسمت پلاگین ها فعال کنید بعد از فعال کردن محیطی که مطلب رو مینویسید زیر ادیتور ی گزینه جدید میاد کاملا مشخصه روی اون کلیک کنید صفحه ی جدید برای وارد کردن کد میاد که کد رو اونجا وارد میکنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در آبان 92 من همین کار رو انجام دادم کد رو داخل ادیتور گذاشتم ولی کلا هیچی نشون نمیداد حتی کد اون کد هم این بود {source} <!-- You can place html anywhere within the source tags --> <script language="javascript" type="text/javascript"> // You can place JavaScript like this </script> <?php // You can place PHP like this ?> {/source} در ضمن من کد رو هر جایی بزارم مورد نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 {source} <!-- You can place html anywhere within the source tags --> تو این قسمت بزارید ببینید نمایش داده نمیشه؟ <script language="javascript" type="text/javascript"> // You can place JavaScript like this </script> <?php // You can place PHP like this ?> {/source} یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در آذر 92 نه متاسفانه اصلا کلا هیچی نشون نمیده خود کد رو هم توی مطلب نشون نمیده --------------------------------------------------------------------------------------------- از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام اون کدهای اضافی رو درنظر نگیرید و اونها رو حذف کنید فقط تگ اول و آخر رو حفظ کنید و بین این دو تگ کدهاتون رو وارد کنید {source}YOUR CODES{/source} اگر منظورتون اینه که داخل ادیتور نمایش داده نمیشه نباید هم نشون داده بشه . خروجی نهایی رو باید در سایت ببینید اگردر سایت هم نشون داده نمیشه ممکنه با افزونه ای و یا قالبتون تداخل داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در آذر 92 ممنون از پاسختون من کد رو به روشی که فرمودید وارد کردم به این صورت {source} [widgetkit id=1]{/source} ولی در خروجی سایت کلا هیچی از ویجت کیت نشون نمیده اگر مشکل از قالب هست چطور باید رفعش کرد؟ برای بر طرف کردم مشکل قالب و یا ... باید چکار کنم ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم از ویجت کیت استفاده کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام این کد نیازی به افزونه هایی مثل sourcerer و ... نداره . همون کدتون رو به همون حالت داخل مطلبتون قرار بدید اگر اسلاید شو نمایش داده نمیشه ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید . افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید تا مشخص شود با کدوم افزونه تداخل دارید با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 92 سلام آقا مصطفی عذر خواهی میکنم اما تو بعضی از قالب ها باید از افزونه هایی مثل sourcerer استفاده بشه چون خودم به این مشکل خورده بودم با افزونه sourcerer مشکلم حل شد 1 واکنش ها : rasoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام والا چه عرض کنم . تا جایی که من میدونم sourcerer برای زمانی خوبه که بخواهید از کدهای ممنوعه تو ادیتور استفاده کنید مثل تگهای اسکریپت و ... ولی این نوع کدها داستانشون کمی متفاوته و تو ادیتور همینطوری هم قرار بدید حذف نمیشن به هر حال اگر به پست شماره 11 دقت کنید میبینید که مطابق خواست شما هم انجام دادند اما باز هم نتیجه نگرفتند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر