omid_red_19 3 ارسال شده در آبان 92 با سلام خدمت شما عزیزان من یک مشکلی با افزونه حق عضویت rs membership دارم اونم اینه که وقتی یک حق عضویت برای خرید انتخاب میکنم به من ارور میده: متاسفانه نشست شما منقضی شده است! در انجمن هم گشتم دوستان گفتن به خاطر اسم مستعار ممکنه باشه من دقیق متوجه نشدم در کجا این مورد باید کنترل بشه لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما پلاگینی برای درگاه پرداخت آنلاین فعال است؟ اگر نه فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما پلاگینی برای درگاه پرداخت آنلاین فعال است؟ اگر نه فعال کنید بله فعال بود مشکل برطرف شد مشکل از ماژول html بود داخل این ماژول من دو تا عکس قرار داده بودم که باعث این مشکل شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) درود بر شما یعنی دوباره آن ماژول را فعال کنید مشکل بر می گردد؟ می توانید لینک دمو قرار بدید؟ ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یعنی دوباره آن ماژول را فعال کنید مشکل بر می گردد؟ می توانید لینک دمو قرار بدید؟ بله با فعال کردنش مشکل برمیگشت من از سیستم تبلیغات برای انتشار عکس ها استفاده کردم و متاسفانه دمو در دسترس نیست شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر