topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان در این قالب که دارو روش کار میکنم هم یه اسکرول افقی بزرگ خورده میخوام این اسکرول کلا برداشته بشه کد زیر درستش نکرد لطفا راهنمایی کنید در انتهای مسیر templates/yoo_cloud/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید div#page-bg2 div[style] { left: 0 !important; font-size: 0;} اینم آدرس سایت http://topware.ir/ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 اینو مطالعه کن http://webgoo.ir/60/%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C-horizontal-scroll-%D8%A8%D8%A7-css 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 دوست من از مطلبی که معرفی کردید ممنونم ولی من css یاد ندارم و متوجه نشدم که دقیقا باید چه کنم لطفا نوعی توضیح بدین تا کسی که تا بحال کدنویسی نکرده بتونه انجامش بده بازم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 براي اين مورد خاص از inline style استفاده شده و بايد توي كدهاي php يا js دنبالش بگردي. دنبال اين كد باش: left:-8000px و به right تغييرش بده... 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز فولدر warp رو جایگزین فولدر warp فعلی کن. البته من نسخه مربوط به جوملا 2.5 رو برات پیوست کردم. اگر جوملا 3 استفاده می کنی بگو. 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 متاسفانه نمیدونم چرا پیوست نمیشه، ایمیلت رو بگو برات بفرستم. من خودم یه مدتی عضو سایت یوتم بودم و قالب های اصلیشو دارم که ایم مشکل رو نداره، خواستم پیوست کنم که نشد، ایمیل بده برات بفرستم.(قالب شما هم که streamline هست دارمش) 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 من قالب نال شده رو با قالب اصلی مقایسه کردم فهمیدم مشکل کجاست! برو توی فولدر layouts، فایل template.php رو باز کن و دنبال همچین چیزی بگرد (احتمالا حتما وسطاش هست و هم خطای آخر، خلاصه توی خط های مختلف هست): <?php $xml='PGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPjxhIHRhcmdldD0iX2JsYW5rIiBocmVmPSJodHRwOi8vYmlndGhlbWUubmV0LyI+RnJlZSBUZW1wbGF0ZXMgLSBiaWd0aGVtZS5uZXQ8L2E+PC9kaXY+'; echo base64_decode($xml);?><?php $xml='PGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPlBvcHVsYXIgPGEgaHJlZj0iaHR0cDovL2FydGJldHRpbmcubmV0LyI+QXJ0IEJldHRpbmc8L2E+IG1ha2UgYm9va2llcyBhcnRpY2xlcy48L2Rpdj4='; echo base64_decode($xml);?> همه ی اینها و موارد مشابهش رو از توی فایل پاک کن. دقت کن متن مال شما ممکنه فرق کنه ولی ظاهرش شبیه همینه. سر نخش base64 هست! 2 واکنش ها : دفاعی و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 عزیزم منکه این کد رو برداشتم سایتم دیگه باز نشد مجبور شدم بذارمش سر جاش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان در این قالب که دارو روش کار میکنم هم یه اسکرول افقی بزرگ خورده میخوام این اسکرول کلا برداشته بشه کد زیر درستش نکرد لطفا راهنمایی کنید در انتهای مسیر templates/yoo_cloud/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید div#page-bg2 div[style] { left: 0 !important; font-size: 0; } اینم آدرس سایت http://topware.ir/ ممنونم از مسیر زیر وارد فایل index.php بشید >>> مدیریت > مدیریت قالب > ویرایش استایل > فالب مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد از tag فوتر (footer) فقط تگ بعد آن را حذف کنید تگی که اینکود بیس 64 شده رو فقط حذف کنید. احتمالا شما تگ های بعدی رو هم حذف میکنید که سایت بالا نمیاد. 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) اینو دانلود کن و اکسترکت کن... ضمنا مشکل چیه که من نمیتونم پیوست کنم؟!!! **************************** ویرایش شده آبان 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 ممنونمانشالله مشکلم برطرف بشه با این فایل شماشاید حجم شما پر و قبلا استفاده شدهمن خودمم حجمم پر شده تو جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 ممنون دوست منمشکل برطرف شدفقط یه سوالاین کدهایی که پاک کردیم مربوز به چی بود؟؟؟چون من با قالب های نال زیاد کار میکنم و اکثرا این مشکل رو دارا هستندبازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 ممنون دوست من مشکل برطرف شد فقط یه سوال این کدهایی که پاک کردیم مربوز به چی بود؟؟؟ چون من با قالب های نال زیاد کار میکنم و اکثرا این مشکل رو دارا هستند بازم ممنونم خب خداروشکر که مشکل حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
likenet 0 ارسال شده در آذر 92 خب خداروشکر که مشکل حل شد. من همه این راها رو رفتم اما حل نمیشه مشکلم قالبم sync هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید سوالتون رو در تاپیک جدید به همراه آدرس سایتتون مطرح کنید در خدمتتون خواهیم بود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر