amir-joomla 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من قصد دارم که به جز خودم که مدیر کل سایت هستم ، یک فرد دیگر رو به عنوان نویسنده در سایت انتخاب کنم اما میخوام که او فقط دسترسی نویسندگی داشته باشه ولی ظاهرا مدیر باشه بتونه فقط مطالب خودش رو ویرایش ، حذف و ... کنه باید چیکار کنم ؟ نسخه 1.5.22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام خب دوست عزیز دسترسیش رو روی نویسنده بذارید همینجوری میشه دیگه 1 واکنش ها : amir-joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-joomla 0 ارسال شده در آبان 92 سلام خب دوست عزیز دسترسیش رو روی نویسنده بذارید همینجوری میشه دیگه سلام آخه میخوام بتونه از طریق /administrator وارد بشه به قول شما همون نویسنده باشه اما از طریق پنل ، مطالب رو ارسال ، مطالب خودش رو حذف و ... کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 خب شما یه گروه جدید تو جوملا ایجاد کن دسترسی هاشو اینجوری که می خوای قرار بده چون نویسنده خود جوملا امکان دسترسی به صفحه مدیریت رو نداره عزیز 1 واکنش ها : amir-joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-joomla 0 ارسال شده در آبان 92 خب شما یه گروه جدید تو جوملا ایجاد کن دسترسی هاشو اینجوری که می خوای قرار بده چون نویسنده خود جوملا امکان دسترسی به صفحه مدیریت رو نداره عزیز از کجا و کدوم قسمت باید گروه بسازم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 عزیز تمام این موارد تو کتاب اموزشی جوملا 2.5 که جومینا منتشر کرده کاملا توضیح داده شده دانلود و مطالعه بفرمایید 1 واکنش ها : amir-joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir-joomla 0 ارسال شده در آبان 92 عزیز تمام این موارد تو کتاب اموزشی جوملا 2.5 که جومینا منتشر کرده کاملا توضیح داده شده دانلود و مطالعه بفرمایید عزیز تمام این موارد تو کتاب اموزشی جوملا 2.5 که جومینا منتشر کرده کاملا توضیح داده شده دانلود و مطالعه بفرمایید آخه من کلا با یه قسمت کار دارم اگه ممکن هست بگویید که از کدوم منو این کار رو انجام بدم در ضمن جوملای من نسخه 1.5.22 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما ابتدا توصیه می کنم که به آخرین نسخه جوملای 1.5 اپدیت کنید اگر براتون مقدور هست به جوملا 2.5 بیایید. چون دست تون خیلی بازتر می شود. برای اینکه نویسنده بتونه به سایت بیاد می تونید از تنظیمات کلی بخش سطح دسترسی گزینه ورود به سایت رو مجاز کنید تا اکی بشه برای اینکه هر کی مطالب خودش رو ویرایش کنه بنده دقیقن یادم نیست که با جوملا 1.5 میشه یا خیر ولی با 2.5 خیلی راحت می توان این کار را انجام داد. آموزش ان هم موجود است 2 واکنش ها : amir-joomla و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر