حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 آقا یه نگا به این سایت بندازید http://lordpersia.com/ چرا منوها کشیده شدن سمت چپ ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 سلام به جومینا خوش آمدید لردپرشیا جان عزیز سایت ساز مدرسه فقط برای مدارس تهیه شده به نظر من این سایت ساز برای کار شما مناسب نیست بهتر است جومینا 1.6 را نصب کنید سریعتر میتوانید به اهدافتان نزدیک شوید لینک دانلود سایت ساز جومینا 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام اینجا در فایل template.css #joomina_3_5_wrapper ul li { background-image : url("../images/ulliright_joomina.png") ; background-position : right top ; background-repeat : no-repeat ; color : #025704 ; height : 22px ; line-height : 22px ; margin-bottom : 2px ; padding-right : 18px ; width : 188px ; } padding-right : 18px ; رو حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در بهمن 89 من از جومفا 1.5 استفاده می کنم فقط قالب مدرسه رو نصب کردم:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 مشکلی ندارید شما فقط همون تغییرات اعمال کنید،یه توصیه دیگه که نسخه های فارسی شده جوملا توسط مامبولرن از بقیه تیم ها بهتر است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر