ali_javan 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) سلام من این کامپوننت رو نصب کردم همه چیزش عالیه ولی وقتی تو قسمت مدیریتش وقتی می خوام پاسخ یه تیکت رو بدم با این خطا مواجه می شم. لطفا اگه امکانش هست کمکم کنید مشکلش رو پیدا کنیم. خطا در هنگام پاسخ دادن به تیکت com_helpdeskpro\packages\com_helpdeskpro\admin\controller.php : این کدیه که فکر کنم مشکل از اون باشه : مشکل هم فکر می کنم مربوط به این تیکه از کد باشه. آنالیزش کردم با یه سایت آنلاین میگه تو این قسمت کد یه سیمی کالن کم گذاشتین ولی من متوجه نشدم کجاش http://phpcodechecker.com/ $sql = 'SELECT a.*, b.title AS category_title, c.username AS username FROM #__helpdeskpro_tickets AS a ' .' LEFT JOIN #__helpdeskpro_categories AS b ' .' ON a.category_id= b.id ' .' LEFT JOIN #__users AS c ' .' ON a.user_id = c.id ' کامپوننت هم پیوست می کنم pkg_helpdeskpro_1.1.1_j25j30_unzip1st.zip تشکر ویرایش شده آبان 92 توسط دفاعی حذف کد طولانی بدلیل بهم ریختن تاپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز به ارور توجه کنید میگه مشکل از دیتابیس تون هست از اول این مشکل رو داشتید یا بعد مدتی اینطوری شد؟ افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ یکبار افزونه رو از سایت اصلی دانلود و رو لوکال تست کنید بعد همونو ببرید روی سایت 1 واکنش ها : ali_javan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_javan 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز به ارور توجه کنید میگه مشکل از دیتابیس تون هست از اول این مشکل رو داشتید یا بعد مدتی اینطوری شد؟ افزونه رو از کجا دانلود کردید؟ یکبار افزونه رو از سایت اصلی دانلود و رو لوکال تست کنید بعد همونو ببرید روی سایت سلام. ممنونم که پاسخ دادین آره متوجه شدم از دیتابیسه ولی فکر می کنم مشکل از دستوراتیه sql هست که تو خود کامپوننت نوشته شده. نه از همون ابتدا و رو دو تا هاست مختلف نصب کردم این مشکل رو داره دقیقا یادم نیست ولی از هر سایتی می گیرفتم همین مشکل رو داشت. امکانش نیست چون افزونه تجاریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 چرا ممکنه چون افزونه های تجاری بعد از اینکه نال میشن ممکنه کار نکنن یا درست کار نکنن حتی امکان وجود کدهای مخرب و و یروسی هم در این افزونه ها هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 مشکل از کد دیتابیس بسته هستش. فکر کنم برای شخصی سازی پسوند بانک اطلاعاتی شخص ویرایشگر رو میخاد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر