fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 سلام من میخوام افکت سی اس اس رو از قسمت مطالب بردارم تا فونت ها به صورت صحیح نشون داده بشن.لطفا راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 بيشتر توضيح بده و دمو آنلاين بذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در آبان 92 خوب عزيز، العان من كه سايت شما رو ندارم از كجا بدونم كه شما كدوم افكت رو مي خواي برداري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 ببینید این سایت من با افکت سی اس اس هست این هم عکس بدون افکت سی اس اس هست.دراین عکس افکت سی اس اس رو به صورت کلی غیرفعال کردم که باعث به هم ریختن بعضی قسمت ها میشه.میخوام فقط سی اس اس قسمت مطالب غیرفعال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 این هم ادرس سایت fundorp.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 لطفا کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در آبان 92 با سلام من سايت شما رو ديدم و همين صفحه كه مربوط به خودروي لكسوس بود رو هم ديدم. نوشته ها مشكلي نداشت. لطفا بيشتر توضيح بديد كه دقيقا مي خواهيد چكار بكنيد افكت css شامل موارد زير ميشود. منظورتون كدوم يكي است فونت نوشته ها رو عوض كنيد رنگ نوشته ها رو عوض كنيد سايز آنها را سايه دار كنيد؟ و ... لطفا بيشتر توضيح دهيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 ببینید.من تو مدیریت جوملا فونت مطالبو یک اندازه میکنم اما تو خود سایت فونت ها سایزاشون متفاوته.سایه هارو هم میخوام حذف کنم.فونتونش هم یکسان باشه(tahoma) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما gzip رو غیر فعال کنید تا به کدها دسترسی داشته باشیم کش قالب رو هم اگر فعال است غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 هردو غیرفعالن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 هردو غیرفعالن من چک کردم افزونه gzip فعال هست لطفا از منوی مدیریت غیر فعال فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 والله غیرفعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 البته اگه منظورتون این باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 البته اگه منظورتون این باشه داخل قالب هم تنظیمی برای gzip هست اونجا رو هم غیر فعال کنید. برای این کار داخل آدرس زیر شوید مدیریت > مدیریت قالب> نام قالب و در این بخش دنبال گزینه ی gzip و cache باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 غیرفعالشون کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 غیرفعالشون کردم فکر می کنم cache هم چنان فعاله چرا که css از cache می خونه! برای مثال : http://www.fundorp.com/cache/template/k2-bec7dbb1.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 اشتباه از من بود یه گزینه بود فکرکردم کش اونه.میشه بگین ازکجا غیرفعالش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 اشتباه از من بود یه گزینه بود فکرکردم کش اونه.میشه بگین ازکجا غیرفعالش کنم لطفا دسترسی مدیریت سایت رو بدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 نمیشه باروش دیگه ای حلش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در یکی از فایل های css قالب تان کد زیر را قرار بدید div.itemIntroText { font-size: 13px !important; font-weight: normal !important; text-shadow: 0 !important; } 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bestdata 3 ارسال شده در آبان 92 اگه میخوای فونت از این حالت در بیاد می تونید توی css سایتتون دنبال کد font-family: 'BBCNassim'!important; رو حذف کنید و این کد رو بگردید div.itemIntroText { color: #444; font-size: 18px; font-weight: bold; line-height: 24px; } و font-weight: bold; رو حذف کنید 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر