fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 من میخوام درقسمت موضوعات فولدر ها نشون داده نشن.مثلا در این بخش میخوام فقط مطالب نشون داده بشن و فولدرها نشون داده نشن.میخوام مطالب به این صورت نشون داده بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز اگر کل مجموعه ها رو میخوای به یک صورت نمایش بدی وارد مجموعه های کی2 شو و بالا سمت چپ پارامترهای کامپونت تمام تنظیمات رو انجام بده هر گزینه ای که میخوای رو غیر فعال کن کاملا مشخصه اگر فقط این مجموعه ای که نشون دادید رو میخواید تنظیمات روش اعمال بشه وارد مجموعه بشید سمت چپ تنظیمات نمایش مجموعه و هر تنظیماتی که برای نمایش مجموعه و مطلب باشه تو سمت چپ هست که میتونید غیر فعال یا فعال کنید موفق باشید یا حق 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 یه سوال دگه هم داشتم.چگونه میتونم فونت مطالبی که برای کاربر نشون داده میشه رو تغییر بدم چون هر مطلبم یه فونت متفاوت داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 اگه فونت مطلب رو میخواید عوض کنید تو خود همون ویرایشگر فونت هستش دیگه هم میتونید فونت بدید هم سایز بدید هم استایل هایی که ادیتورتون داره 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آبان 92 آخه فونتی که تو ادیتور هست بافونتی که برای کاربر نشون داده میشه زمین تا اسمون متفاوته --------------------------------------------------------------------------------------------- ممنون دوست عزیز مشکل فونت رو حل کردم --------------------------------------------------------------------------------------------- هرچقدرتلاش کردم .نتونستم اون فولدرها رو مخفی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 چه فولدری رو؟اینجا حرفی از فولدر زده نشده که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر