somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان , وارد بعضی از منوهای سایتم که میشم اسکرول عمودی رو نشون نمیده تا کل مطالب رو نشون بده ولی بعضی از صفحاتم کامل اسکرول میشه و اینکه قبلا این مشکل نبوده جدیدا ایجاد شده و تو صفحاتی که اسکرول نمیشه مث زیر مجموعه امکانات , کنار اسلاید شو یه چیزی قرار میگیره فک میکنم از اون باشه ولی نمیدنم اصن چی هست واسه رسوندن مفهومم به آدرس سایت برین و نگاه کنید www.Paradiseshop.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان , وارد بعضی از منوهای سایتم که میشم اسکرول عمودی رو نشون نمیده تا کل مطالب رو نشون بده ولی بعضی از صفحاتم کامل اسکرول میشه و اینکه قبلا این مشکل نبوده جدیدا ایجاد شده و تو صفحاتی که اسکرول نمیشه مث زیر مجموعه امکانات , کنار اسلاید شو یه چیزی قرار میگیره فک میکنم از اون باشه ولی نمیدنم اصن چی هست واسه رسوندن مفهومم به آدرس سایت برین و نگاه کنید www.Paradiseshop.ir با سلام اونی که کنار اسلاید شوی شما می افته لوگیی هست که قرار دادید دقیقا اون قسمت 2014 میافته اون تیکه ای که معلومه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام اونی که کنار اسلاید شوی شما می افته لوگیی هست که قرار دادید دقیقا اون قسمت 2014 میافته اون تیکه ای که معلومه اگه لوگو باشه چرا اسکرول نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آبان 92 اگه لوگو باشه چرا اسکرول نمیشه؟ الان که نگاه کردم مشکلی نداشت سایتتون بنده هم نگفتم ایراد از لوگو شما فرموده بودبد کنار اسلاید شو چیزی قرار گرفته بنده هم گفتم اون قسمتی از لوگو هست که کنار اسلاید شو پیدا بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر