masoud2700600 0 ارسال شده در آبان 92 سلام. خسته نباشید. من از قالب chapelco استفاده می کنم احساس میکنم لایه بندی آیتم ها در قالب به طوری هست که بعضی از افزونه رو قرار میگیرند و بعضی موارد زیر قرار میگیرند و مشکلی که برام پیش اومده اینه که بطور مثال وقتی عکسی بصورت پاپ آپ لایت باکس نمایش داده میشه زیر منو قرار میگیره و نوار منو مانع نمایش کامل لایت باکس میشه. من از گانتری استفاده می کنم و اگه ممکنه راهنمایی کنید که چگونه و با چه تغییری در css ها می توان لایت باکس رو زیر منو قرار داد. من عکسی رو جهت واضح تر بودن سوالم پیوست کردم. با تشکر از همه دوستان در جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 دمو آنلاين بگذار اخوي ! 1 واکنش ها : masoud2700600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud2700600 0 ارسال شده در آبان 92 دمو آنلاين بگذار اخوي ! دوست عزیز فعلا رو لوکالم من عکس ضمیمه کردم اگر دقت کرده باشید منو روی عکس لایت باکس شده قرا گرفته و هنوز موفق نشدم مشکل رو برطرف کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 ميدونم عكس ضميمه كردي ولي خوب من كه علم غيب ندارم كدهاي قالب رو بدونم!!!! منتظر باش اينطوري تا دوستان جواب بدن خوب 1 واکنش ها : masoud2700600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما منو احتمالن fixed شده ست و این مشکل پیش میاد اگر دمو انلاین بود میشد یکم بهتر برسی اش کرد. اینطوری و حدس است 1 واکنش ها : masoud2700600 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud2700600 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما منو احتمالن fixed شده ست و این مشکل پیش میاد اگر دمو انلاین بود میشد یکم بهتر برسی اش کرد. اینطوری و حدس است خسته نباشید دوستان من دمو رو تهیه کردم لطفا کمک کنید: http://diarunwatch.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام من با سه تا مرورگر IE و FF و کروم که تست کردم مشکلی مشاهده نشد . با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر