mrt69 4 ارسال شده در آبان 92 من یه هاست دایرکت ادمین دارم که یه دیتا بیس 600 مگ بایتی داره و می خوام این سایت رو به یه هاست سی پنل انتقال بدممی خواستم ببینم با چه نرم افزاری و یا روشی می شه این انتقال رو انجام داد که دیتا بیس کامل و بدون مشکل اپلود بشهبرای انتقال فایل ها و ... از cut ftp استفاده می کنم برای دیتا بیس هم روش و یا نرم افزاری وجود دارد ؟؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام میتونید از آکیبا بک آپ استفاده کنید اما چون یه مقدار حجم دیتابیستون زیاده ممکنه به دلیل برخی از محدودیتهای هاستها به مشکل بر بخورید بهترین کار اینه که با استفاده از phpmyadmin از جداول دیتابیستون کم کم اکسپورت بگیرید و در دیتابیس مقصد ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 من یه هاست دایرکت ادمین دارم که یه دیتا بیس 600 مگ بایتی داره و می خوام این سایت رو به یه هاست سی پنل انتقال بدم می خواستم ببینم با چه نرم افزاری و یا روشی می شه این انتقال رو انجام داد که دیتا بیس کامل و بدون مشکل اپلود بشه برای انتقال فایل ها و ... از cut ftp استفاده می کنم برای دیتا بیس هم روش و یا نرم افزاری وجود دارد ؟؟ با تشکر 600 مگ؟ و من یک دفعه به این موضوع برخوردم برای یک دیتا بیس 1 گیگ و یک چیز جالب دیدم... پیشنهاد می کنم شما هم این کار رو بکنید. در گیت هاب یه پروژه وجود داره برای ایمپورت دیتا بیس های سنگین شما از دیتابیس یه اکسپورت می گیرید در سرور آپ می کنید و با یه فایل php اونو ایپمورت میکنید در دیتابیس. اگر نیاز بود بگید اطلاعات بدم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر