amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 با سلام خدمت دوستان گل و گلاب جومينا ممنون از زحمات بي دريغ شما گلها راستش من با سيستم جوملا و جومينا زياد آشنايي ندارم و مي خوام راجب قالب Fantastic منو راهنماييم كنيد من با توجه به تصوير براتون ميگم كه مي خوام در موقعيتهاي موجود چه قابليتهايي قرار بدم و سوالهامو با شماره گذاري مي پرسم و خواهشا شما هم با شماره گذاري جواب بديد سوال 1 : در بخش logo 1 , logo 2 چگونه لوگوي خودمو قرار بدم سوال 2 : در بخش هاي topmenu و menu چگونه لينك هايخودمو قرار بدم سوال 3 : در بخش newsflash چگونه پيغام قرار بدم سوال 4 : در قسمت address چگونه آدرس يا توضيحات خودمو بنويسم سوال 5 : چگونه مي توانم يك ماژول يا پلاگين يا يك كد اچ تي ام ال را در بخش هاي user1 - search - top1 - top 2 - top 3 - right - bottom قرار بدم مي دونم تعداد سوالهام زياده و شما را خسته مي كنم اما خواهشا برام كامل توضيح بديد :heart: ممنون يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز تمام اینایی رو که فرمودید یک سوال بود،برای هر کدام از مواردی که فرمودید باید یک ماژول جدید بسازید و موقیعیت ماژول رو برابر موقعیتهایی که فرمودید قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز تمامی سوالاتی که شما پرسیدید همه مربوط به جوملا هست و روش فعال سازی ماژول و ساخت منو هست. که پیشنهاد می کنم که کتاب آموزش جوملا را که به زبان فارسی هم هست مطالعه نمایید تا روش کار با جوملا را یاد بگیرید و در انجمن نیز جستجو کنید تا روش کار با جوملا و فعال کردن ماژول را یاد بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز amrdata لطفاً برای تشکر از دکمه مخصوص آن استفاده کنید (سپاس) پست تشکر شما حذف می گردد *** لطفاً قوانین سایت را مطالعه نمایید*** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر