MSH 30 ارسال شده در آبان 92 با سلام دوستان من فرم سازویز فرم را از سایت دانلود و نصب کردم با آن فرم دلخواه را ایجاد کردم فقط در یک قسمت مشکل دارم اونم اینکه میخوام مطابق عکس فیلد توضیحات را به روبروی فیلد های نام و نام خانوداگی و غیره قرار بدم از دوستانی که تسلط کافی بر این افزونه دارند خواهش می کنم توصیح دهند دوستان خواهشا باز هم تاکید می کنم خواهشا از ذکر مواردی همچون باید سی اس اس بلد باشید باید پی اچ کار کرده باشید باید در فایل ها تغییرات ایجاد کنید خوداری کنید چون خودم این موضوع را بهتر می دانم فقط راهنمایی مفید! در ضمن با تغییر در فایل سی اس اس و جابه جایی عنصر مربوطه این کار امکان پذیر نیست قبلا امتحان کردم و سایت هم بر روی لوکال قرار دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام جالبه شما خودت سئوال رو میپرسی و بعد هم خودت میگی چطوری بهش جواب بدیم !!! خب شما اگه سی اس اس و پی اچ پی بلد نباشی ما بگیم چیکار بکنی چطوری میخوای متوجه بشی!؟!؟؟! شما می تونی با دوستان برنامه نویس تماس بگیری و بهش سفارش بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 سلام جالبه شما خودت سئوال رو میپرسی و بعد هم خودت میگی چطوری بهش جواب بدیم !!! خب شما اگه سی اس اس و پی اچ پی بلد نباشی ما بگیم چیکار بکنی چطوری میخوای متوجه بشی!؟!؟؟! شما می تونی با دوستان برنامه نویس تماس بگیری و بهش سفارش بدی دوست عزيز آقاي دفاعي اگر به انتهاي متن و خود متن دقت كرده باشين بايد متوجه شده باشيد كه سي اس اس وپي اچ پي را بلدم منظور من بيان جملاتي بود كه فقط تايپك را پرمي كند نه مشكلات را حل !!!!!! موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 آخه برادر من ما اینجا به دیگران کمک میکنیم راه حل میگیم اگر بلد باشیم اما متاسفانه کاربران اکثرا انتظار دارن یهو جواب آخر رو بدون هیچ تلاش و جستجویی بگیرن قراره تو تاپیک بحث بشه تا همه بیان و نظر بدن و راه حل بگن یکیش به کار شما میاد بقیش میتونه بعدا به ادمای دیگه کمک کنن تشخیص تاپیک های بیهوده با مدیران انجمنه که تصمیم میگیرن کدوم تاپیک رو حذف کنن و کدوم مفیده باید بمونه 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، mraf و somayeh fathi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر